Akcja w realiozie.
- Felix Polon von Sarm
- Gadu-Gadu: 0
Re: Akcja w realiozie.
Znając życie, ci którzy zainteresują się ulotkami zaczną pewnie od wyszukiwania w Tłumaczu Google i nic z tego nie wyjdzie bo tego nie przetłumaczy. Z pewnością trzeba dać na takiej ulotce adres strony Sarmacji albo lepiej - kod QR żeby było łatwiej.
- Eugeniusz Maat
- Piotr Paweł I
- Gadu-Gadu: 0
- Tlen: -
Na Patelnię to potrzeba nie 4000 a 40000 ulotek. Szły by jak woda, a 95% (optymistycznie) trafiałoby do kosza. Musiałyby być superekstra niezwykłe, żeby przyciągnąć uwagę ludzi, którzy rozmaitych reklam dostają tony.
Ale do przemyślenia to wszystko...
Ale do przemyślenia to wszystko...
Piotr de Zaym
Arcyksiążę KH, Król-Senior Hasselandu
prof. dr net. Rektor HAN, Kustosz Muzeum Hasselandzkiego
Diuk Sarmacki
Arcyksiążę KH, Król-Senior Hasselandu
prof. dr net. Rektor HAN, Kustosz Muzeum Hasselandzkiego
Diuk Sarmacki
- Guedes de Lima
- Gadu-Gadu: 6400192
Do mnie osobiście jakoś rozdawanie ulotek, np. na warszawskiej patelni nie przekonuje. Wolałbym angażować realne finanse Księstwa w formy promocji bez wychodzenia z domu. Skoro jesteśmy wirtualni to próbujmy reklamować się wirtualnie. Aczkolwiek jeżeli ktoś by chciał podjąć się tej tradycyjnej formy to wspieram, również portfelem.
GUEDES DE LIMA h. SZACHOWNICA
Ojciec Założyciel - Dumny Sclavińczyk
Właściciel Unicorn Media Corporation

"Rzeczpospolita Sclavinii i Trizondalu to był najbardziej nieodpowiedzialny projekt w historii mikroświata". - Piotr von Thorn-Cetnarovich, Prezydent Rzeczpospolitej Sclavińskiej.

"Rzeczpospolita Sclavinii i Trizondalu to był najbardziej nieodpowiedzialny projekt w historii mikroświata". - Piotr von Thorn-Cetnarovich, Prezydent Rzeczpospolitej Sclavińskiej.
- Eugeniusz Maat
Co to zachowania ludzi to większość po prostu przed ulotkami broni się i chroni
Te 40000 to w jeden cały dzień nie dało by się nawet rozdać. Sam wiem jak wygląda to od strony rozdających ulotki. Stoją wyciągają ręce do ludzi, a i tak większość nie weźmie, a osoby które dostaną już ulotkę z pewnością na nią przynajmiej spojrzą... i no właśnie zobaczą jakiś dziwny język, a wtedy jestem przekonany, że poczyni dalsze kroki aby dowiedzieć się czegoś więcej. Więc myślę, że w takim przypadku 4000 to rozsądna liczba. 40000 to zdecydowanie za dużo i wydaje mi się także, że to nie jest na nasz budżet.
A i jeszcze co do Patelni. Tak teraz sobie myślę, czy nie lepiej na Centralnym to rozdawać, albo na jakieś innej Stacji pociągów. Wydaje mi się że w pociągu ludzie mają więcej czasu na rozkminy. W ógóle to nawet nie musi być w Wawie. Wrocław Kraków Gdańsk też się nada.

Te 40000 to w jeden cały dzień nie dało by się nawet rozdać. Sam wiem jak wygląda to od strony rozdających ulotki. Stoją wyciągają ręce do ludzi, a i tak większość nie weźmie, a osoby które dostaną już ulotkę z pewnością na nią przynajmiej spojrzą... i no właśnie zobaczą jakiś dziwny język, a wtedy jestem przekonany, że poczyni dalsze kroki aby dowiedzieć się czegoś więcej. Więc myślę, że w takim przypadku 4000 to rozsądna liczba. 40000 to zdecydowanie za dużo i wydaje mi się także, że to nie jest na nasz budżet.
A i jeszcze co do Patelni. Tak teraz sobie myślę, czy nie lepiej na Centralnym to rozdawać, albo na jakieś innej Stacji pociągów. Wydaje mi się że w pociągu ludzie mają więcej czasu na rozkminy. W ógóle to nawet nie musi być w Wawie. Wrocław Kraków Gdańsk też się nada.
- Eugeniusz Maat
@GuedesDeLima promocja wirtualne w reklamach Googla sięga około 1000 zł za miesiąc. A ja osobiście nigdy nie kliknąłem, ani nie skorzystałem z żadnej. A co do ulotek to kilka fajnych miejsc poznałem dzięki... ulotkom właśnie.
Ale mamy jeszcze dużo czasu do września, albo nawet i późniejszych miesięcy, więc pożyjemy zobaczymy. Ja spróbuje jakoś poobserować co ludzie robią z ulotkami, kto najczęściej je bierze itp.
Ale mamy jeszcze dużo czasu do września, albo nawet i późniejszych miesięcy, więc pożyjemy zobaczymy. Ja spróbuje jakoś poobserować co ludzie robią z ulotkami, kto najczęściej je bierze itp.
- Eugeniusz Maat
https://www.instagram.com/krolestwoteutonii/?hl=pl
Przy okazji mamy już profil na IG. Jak jakieś pomysły co można tam wrzucać to proszę pisać
Przy okazji mamy już profil na IG. Jak jakieś pomysły co można tam wrzucać to proszę pisać

- Guedes de Lima
- Gadu-Gadu: 6400192
Eksperyment w takim razie czas zacząć.
Trzymam kciuki.

GUEDES DE LIMA h. SZACHOWNICA

Tam tylko w języku teutońskim piszemy, czy można używać polskiego?
- Eugeniusz Maat
Ja będę pisał tylko po teutońsku. A inni mogą pisać wedle uznania