Pożegnanie?
Forum rules

Starosarmacja: Serwis internetowy • Manifest Oświeconego Monarchofaszyzmu • Pomoc finansowa • Dotacje • Praca w Starosarmacji • Sport
M O N A R C H O F A S Z Y Z M T O P R Z Y S Z Ł O Ś Ć S A R M A C J I
M O N A R C H O F A S Z Y Z M T O P R Z Y S Z Ł O Ś Ć S A R M A C J I
- Filip I Gryf
- Gadu-Gadu: 67831896
Pożegnanie?
Drodzy Starosarmaci
Po długicg rozmyślaniach zdecydowałem się na opuszczeniu Starosarmacji. Ciężko było mi się do tego przyznać, ale lekko zawiodłem się na swoich marzeniach. Nie chcę, żeby ktoś brał to do siebie. Wyjeżdzam na stałe do KH i KB. Ale kiedyś powrócę.
Jeśli taka wasza wola to zrezygnuję z funkcji dyrektora IMRA i Burmistrza KM Grodzisk.
Jestem smutny, że opuszczam STS w raki sposób.
Przepraszam tych co zawiodłem.
Po długicg rozmyślaniach zdecydowałem się na opuszczeniu Starosarmacji. Ciężko było mi się do tego przyznać, ale lekko zawiodłem się na swoich marzeniach. Nie chcę, żeby ktoś brał to do siebie. Wyjeżdzam na stałe do KH i KB. Ale kiedyś powrócę.
Jeśli taka wasza wola to zrezygnuję z funkcji dyrektora IMRA i Burmistrza KM Grodzisk.
Jestem smutny, że opuszczam STS w raki sposób.
Przepraszam tych co zawiodłem.

Książę Sarmacji
Z domów Helyanve-Marcjan-Chojnacki von Hippogriff

- Remigiusz L.
- Gadu-Gadu: 0
Re: Pożegnanie?
A czy możemy poznać przyczyny tej decyzji? Jakie marzenia zawiodła Starosarmacja?
Remigiusz Lwowski von Hochenhaüser
Namiestnik Starosarmacji
El Dictatore del Distrito de Tropicana
Namiestnik Starosarmacji

- Filip I Gryf
Oczywiście. Nie Starosarmacja zawiodła moje marzenia tylko moje marzenia zawiodły Starosarmacje. Wymyśliłem sobie obraz Starosarmacji, który jest inny od rzeczywistego. Nie mówię, że jest gorszy, nic z tych rzeczy. Sam siebie zawiodłem.

Książę Sarmacji

- Jego Nieaktywność
W dziwny sposób stwierdzasz, że zrezygnowałeś, ponieważ wieje tu nudą i Cię przewiało Januszku
.

Jego Nieaktywna Mość, Emeryt Koronny
(—) Wicehrabia Severin von Verwaltung-Rentner
Były biurokrata, naczelny eskapista, ocean chimeryczności, ostoja niezdecydowania, fundament nihilizmu
Były biurokrata, naczelny eskapista, ocean chimeryczności, ostoja niezdecydowania, fundament nihilizmu
- Filip I Gryf
Może. Może po prostu jestem dziwny? 

Książę Sarmacji

- Remigiusz L.
- Gadu-Gadu: 0
Seweryn wrote:W dziwny sposób stwierdzasz, że zrezygnowałeś, ponieważ wieje tu nudą i Cię przewiało Januszku.
To wg mnie dość mało przekonujący argument, bo wszędzie, prócz może Bialenii, nią wieje.
Remigiusz Lwowski von Hochenhaüser
Namiestnik Starosarmacji
Namiestnik Starosarmacji

- Jego Nieaktywność
To nie był argument, tylko niesmaczny żart z mojej strony.
Jego Nieaktywna Mość, Emeryt Koronny
- Prokrustes
Posmakujcie życia w różnych częściach Księstwa i wróćcie jak już tylko Starosarmacja zostanie.
Diuk Prokrust Zombiakov
Grabarz Koronny
Posłaniec Starych Bogów
... bo śmierć to nie koniec ...
Grabarz Koronny
Posłaniec Starych Bogów
... bo śmierć to nie koniec ...
- Peter West
Wielka szkoda. Ale nie rezygnuj z funkcji burmistrza Grodziska. Jesteś naprawdę świetnym włodarzem!
(-) Peter West
Burmistrz Miasta Harz

Burmistrz Miasta Harz

Tylko, że mikronacje mają to do siebie, że wyobrażenie i marzenia można realizować także samemu. Wymarzył sobie coś Pan Kawaler, okazało się, że tak nie jest, to... żaden problem, żeby to zrealizować.
Swoją drogą, chyba nie ma na naszym forum miejsc, które odkrywają się dopiero po uzyskaniu obywatelstwa, zamieszkaniu w STS, więc można było to zweryfikować wcześniej?
Swoją drogą, chyba nie ma na naszym forum miejsc, które odkrywają się dopiero po uzyskaniu obywatelstwa, zamieszkaniu w STS, więc można było to zweryfikować wcześniej?

Tomasz Ivo Hugo
Książę Senior, król-senior Baridasu
Książę Senior, król-senior Baridasu