Ogłoszenia Zarządu SLP
Re: Ogłoszenia Zarządu SLP
W Sarmackiej Lidze Piłkarskiej trwa nieustający nabór na nowych menadżerów. Wciąż do przejęcia są trzy ekipy:
Ormal Altbork (Druga Klasa)
Unia Bordonia (Trzecia Klasa)
Margońskie Konie (Trzecia Klasa)
Szczególnie polecamy ostatnią z wymienionych ekip. Obecnie z dużymi problemami, ale też z kawałem historii.
Szczególnie polecamy ostatnią z wymienionych ekip. Obecnie z dużymi problemami, ale też z kawałem historii.
Michał Michaelus - filatelista, sportowiec, gość z Mandragoratu

Ja nieustajaco pragnę odzyskać Ormala. Z tymże, jak pisałem dwa posty wcześniej:
Drużynę pokazuje mi jako moją, ale nieaktywną
IUdR wrote:Wyświetla mi się komunikat: "Masz już drużynę w lidze".
Sierota Baridaska Po Zdrowym Rozsądku Mająca Zatwardzenie
Michaelus wrote:W Sarmackiej Lidze Piłkarskiej trwa nieustający nabór na nowych menadżerów. Wciąż do przejęcia są trzy ekipy:
Proszę o informację czy w SLP można posiadać więcej niż jedną drużynę?
Jeśli tak, to jak wyglądają zasady rywalizacji pomiędzy obydwoma posiadanymi drużynami?

IUdR wrote:Ja nieustajaco pragnę odzyskać Ormala. Z tymże, jak pisałem dwa posty wcześniej:IUdR wrote:Wyświetla mi się komunikat: "Masz już drużynę w lidze".
OK. Już się połapałem co było nie tak. Deaktywowałem Was z funkcji (z powodu ponad miesięcznej nieobecności), dlatego nie dało się złożyć wniosku o przejęcie. Już przywróciłem wszystkie uprawnienia menadżerskie. Można się spokojnie logować do Ormala. Przepraszam przy tym za opóźnienie.
W przypadku podobnych sytuacji w przyszłości proszę o PW w systemie sarmackim lub w X11.
Bocian wrote:Proszę o informację czy w SLP można posiadać więcej niż jedną drużynę?
Jeśli tak, to jak wyglądają zasady rywalizacji pomiędzy obydwoma posiadanymi drużynami?
Tylko jedna drużyna na jednego menadżera. W przypadku chęci rywalizowania z menadżerami z mikroświata mogę jeszcze polecić Ligę Królewską (http://www.xperteleven.com/?lid=248703) lub podjęcie się roli selekcjonera drużyny narodowej w MUP.

- Ludwik Tomović
Albo Ligę Orientyki 

/-/
dr net. chor. Ludwik Wilhelm diuk Tomović
Gubernator Konfederacji Sclavinii
- Santi Vilarte
- Gadu-Gadu: 22431857
A można po przejęciu drużyny przenieść ją np. do swojego miasta? Nie brałem nigdy udziału w SLP ale w sumie, jak mam teraz więcej wolnego czasu, mogę spróbować
- Julian FER
Santi Vilarte wrote:A można po przejęciu drużyny przenieść ją np. do swojego miasta? Nie brałem nigdy udziału w SLP ale w sumie, jak mam teraz więcej wolnego czasu, mogę spróbować
No pewnie, a spróbować to nawet trzeba

(-) Julian diuk Fer at Atera
kpt. rez. KSZ
kpt. rez. KSZ
Michaelus wrote:OK. Już się połapałem co było nie tak. Deaktywowałem Was z funkcji (z powodu ponad miesięcznej nieobecności), dlatego nie dało się złożyć wniosku o przejęcie. Już przywróciłem wszystkie uprawnienia menadżerskie. Można się spokojnie logować do Ormala. Przepraszam przy tym za opóźnienie.
W przypadku podobnych sytuacji w przyszłości proszę o PW w systemie sarmackim lub w X11.
Luzik! I piękne dzięki!
Sierota Baridaska Po Zdrowym Rozsądku Mająca Zatwardzenie
Informuję, że stery w klubie Unia Bordonia przejął Santiago Vilarte von Hippogriff (AG916) zmieniając jednocześnie nazwę klubu na Galmartena SK Angemont.

Czas na zglaszanie kandydatur uplynal. Do Zarzadu SLP zgloszono nastepujace kandydatury:
Vhris (Krzysztof von Thorn-Macak)
Jaskoviakus (Mlynek Kawowy)
Sthurmhowy (Timan Demollari)
Michaelus (Michal Michaelus)
Zarzad jest 3 osobowy, w zwiqzku z czym kazdy z glosujacych moze wskazac do 3 kandydatow. Prezesa ze swojego grona wskaze nowy Zarzad SLP. Glosy mozna oddawac w watku na forum X11. Glosowanie potrwa do 18 styczna do 21:00.
Vhris (Krzysztof von Thorn-Macak)
Jaskoviakus (Mlynek Kawowy)
Sthurmhowy (Timan Demollari)
Michaelus (Michal Michaelus)
Zarzad jest 3 osobowy, w zwiqzku z czym kazdy z glosujacych moze wskazac do 3 kandydatow. Prezesa ze swojego grona wskaze nowy Zarzad SLP. Glosy mozna oddawac w watku na forum X11. Glosowanie potrwa do 18 styczna do 21:00.