Serdecznie Was witam i przybywam!
Niezmiernie miło jest mi bywać w Waszych sarmackich progach.
Abym stać się mógł członkiem Księstwa Sarmacji, proszę Was o wsparcie i wiedzę, jaką muszę posiąść.
Serdecznie pozdrawiam,
Antoni Kacper Burbon-Conti
Serdeczne powitanie
Forum rules
Po zamieszkaniu w Księstwie Sarmacji uważnie przeczytaj poradniki oraz zmień domyślną nazwę użytkownika na forum, ustaw sobie podpis oraz awatar.
Po zamieszkaniu w Księstwie Sarmacji uważnie przeczytaj poradniki oraz zmień domyślną nazwę użytkownika na forum, ustaw sobie podpis oraz awatar.
Serdeczne powitanie
mgr net. Antoni Kacper Burbon-Conti
- Cudzoziemiec 1
Re: Serdeczne powitanie
Dzień dobry.
Proszę pytać. Jeśli cokolwiek jest niejasne, zbyt hermetyczne, czy zwyczajnie jest tego za dużo - proszę pisać. Na priv, za pośrednictwem Poczty Konnej. Chętnie pomogę i odpowiem na każde pytanie.
A jak już Pan się rozejrzy to zapraszam do wybrania Sclavinii i wspaniałego Eldoratu na miejsce swego zamieszkania. Rąk do pracy CI u nas zawsze potrzeba
Proszę pytać. Jeśli cokolwiek jest niejasne, zbyt hermetyczne, czy zwyczajnie jest tego za dużo - proszę pisać. Na priv, za pośrednictwem Poczty Konnej. Chętnie pomogę i odpowiem na każde pytanie.
A jak już Pan się rozejrzy to zapraszam do wybrania Sclavinii i wspaniałego Eldoratu na miejsce swego zamieszkania. Rąk do pracy CI u nas zawsze potrzeba

- Guedes de Lima
- Gadu-Gadu: 6400192
Witaj! Udanej zabawy. 

GUEDES DE LIMA h. SZACHOWNICA
Ojciec Założyciel - Dumny Sclavińczyk
Właściciel Unicorn Media Corporation

"Rzeczpospolita Sclavinii i Trizondalu to był najbardziej nieodpowiedzialny projekt w historii mikroświata". - Piotr von Thorn-Cetnarovich, Prezydent Rzeczpospolitej Sclavińskiej.
Ojciec Założyciel - Dumny Sclavińczyk
Właściciel Unicorn Media Corporation

"Rzeczpospolita Sclavinii i Trizondalu to był najbardziej nieodpowiedzialny projekt w historii mikroświata". - Piotr von Thorn-Cetnarovich, Prezydent Rzeczpospolitej Sclavińskiej.
- Tomasz Liberi
- Gadu-Gadu: 0
Szanowny Mieszkańcu!
Zapraszam do odwiedzin baridajczyków. Niezmiernie miło mi będzie gościć w Królestwie Baridasu. Jeśli Szanowny Pan zechciał by złożyć wizytę w Baridasie to jestem do dyspozycji. Przy okazji proponuję zapoznać się z podstawowymi informacjami związanymi z działalnością naszego monarchofaszystowskiego kraju:
- tytulatura baridajska,
- informacje podstawowe o Baridasie,
- Królewskie Miasto Almera,
- Ciuad de Bravo,
polecam również artykuły w "Heroldzie".
W razie ewentualnych pytań proszę o kontakt poprzez Pocztę Konną.
Zapraszam do odwiedzin baridajczyków. Niezmiernie miło mi będzie gościć w Królestwie Baridasu. Jeśli Szanowny Pan zechciał by złożyć wizytę w Baridasie to jestem do dyspozycji. Przy okazji proponuję zapoznać się z podstawowymi informacjami związanymi z działalnością naszego monarchofaszystowskiego kraju:
- tytulatura baridajska,
- informacje podstawowe o Baridasie,
- Królewskie Miasto Almera,
- Ciuad de Bravo,
polecam również artykuły w "Heroldzie".
W razie ewentualnych pytań proszę o kontakt poprzez Pocztę Konną.
Życzę miłego pobytu.
(—) Tomasz hrabia Liberi
Pretor
(—) Tomasz hrabia Liberi
Pretor
gen.bryg. Tomasz Liberi
Komendant Książęcej Żandarmerii Wojskowej
Komendant Książęcej Żandarmerii Wojskowej
- Julian FER
Witam!
Proszę się u nas rozgościć i "skosztować" czterech różnych klimatycznych samorządów
Proszę się u nas rozgościć i "skosztować" czterech różnych klimatycznych samorządów

(-) Julian diuk Fer at Atera
kpt. rez. KSZ
kpt. rez. KSZ
Julian FER wrote:Witam!
Bardzo dobry pomysł. Proszę się po prostu rozejrzeć

Z wyrazami szacunku,
(-) Laurẽt Gedeon I
(-) Laurẽt Gedeon I
- Prokrustes
Jak to mawiają w wirtualnym państwie można być kim się tylko chce i robić na co ma się tylko ochotę.
Ziarno realizmu jest takie, że czasem trzeba to robić nie razem z innymi a pomimo narzekań innych
Ale też zawsze znajdą się osoby zainteresowane wspólną realizacją najbardziej szalonych pomysłów.
Dobrze jest więc zalogować się przynajmniej kilka razy i wybrać sobie jakąś tematykę / specjalizację na pierwsze wcielenie.
Ziarno realizmu jest takie, że czasem trzeba to robić nie razem z innymi a pomimo narzekań innych

Ale też zawsze znajdą się osoby zainteresowane wspólną realizacją najbardziej szalonych pomysłów.
Dobrze jest więc zalogować się przynajmniej kilka razy i wybrać sobie jakąś tematykę / specjalizację na pierwsze wcielenie.
Diuk Prokrust Zombiakov
Grabarz Koronny
Posłaniec Starych Bogów
... bo śmierć to nie koniec ...
Grabarz Koronny
Posłaniec Starych Bogów
... bo śmierć to nie koniec ...
Witam w Księstwie Sarmacji 
Zapraszam przede wszystkim przybliżyć nam siebie - proszę napisać nam czym się Pan interesuje, czego Pan szuka w mikronacjach, żebyśmy mogli lepiej doradzić.
Zapraszam także do wszelkiej aktywności, a gdy pojawią się wątpliwości - proszę pytać; moja skrzynka pocztowa jest pojemna
Życzę miłej zabawy

Zapraszam przede wszystkim przybliżyć nam siebie - proszę napisać nam czym się Pan interesuje, czego Pan szuka w mikronacjach, żebyśmy mogli lepiej doradzić.
Zapraszam także do wszelkiej aktywności, a gdy pojawią się wątpliwości - proszę pytać; moja skrzynka pocztowa jest pojemna

Życzę miłej zabawy

Tomasz Ivo Hugo
Książę Senior, król-senior Baridasu
Książę Senior, król-senior Baridasu
Witaj w Sarmacji !!!
Jako Oficer Dyżurny Książęcych Sił Zbrojnych w imieniu wszystkich żołnierzy mam zaszczyt zaprosić Cię w nasze szeregi - gdybyś jednak chciał zostać i związać z nami na dłużej.

Przydatne linki:
Książęce Siły Zbrojne
Poradnik Rekruta
Wniosek o przyjęcie w poczet Rekrutów KSZ
(-) mjr Laurencjusz MaHi at Atera
Oficer Dyżurny
Oficer Dyżurny