Moje uszanowanie
Forum rules
Po zamieszkaniu w Księstwie Sarmacji uważnie przeczytaj poradniki oraz zmień domyślną nazwę użytkownika na forum, ustaw sobie podpis oraz awatar.
Po zamieszkaniu w Księstwie Sarmacji uważnie przeczytaj poradniki oraz zmień domyślną nazwę użytkownika na forum, ustaw sobie podpis oraz awatar.
- Heinz-Werner Grüner
Moje uszanowanie
Witam serdecznie,
Jakiś czas temu zakotwiczyłem w Monarchii Austro-Węgier co zaowocowało zdobyciem jej obywatelstwa, ale szereg różnych wydarzeń zagnał mnie również i na zachód od jej granic. W ten wyjątowo spokojny, ale i ciepły wieczór dotarłem do Księstwa Sarmacji. Chciałbym, więc przywitać się bardzo gorąco ze wszystkimi reprezentantami władzy (tak, wiem już, że aktualnie tron jest pusty...), szarymi obywatelami oraz wszelakiej maści gośćmi. Mam nadzieję, że uda mi się odwiedzać Was całkiem często.
W warunkach Monarchii podpisałbym się: Mit freundlichen Grüßen,ale nie sądzę by tu, na Waszych ziemiach, byłoby to na miejscu, także napiszę tylko: w przyjacielskim uścisku,
H.W. Grüner
Jakiś czas temu zakotwiczyłem w Monarchii Austro-Węgier co zaowocowało zdobyciem jej obywatelstwa, ale szereg różnych wydarzeń zagnał mnie również i na zachód od jej granic. W ten wyjątowo spokojny, ale i ciepły wieczór dotarłem do Księstwa Sarmacji. Chciałbym, więc przywitać się bardzo gorąco ze wszystkimi reprezentantami władzy (tak, wiem już, że aktualnie tron jest pusty...), szarymi obywatelami oraz wszelakiej maści gośćmi. Mam nadzieję, że uda mi się odwiedzać Was całkiem często.
W warunkach Monarchii podpisałbym się: Mit freundlichen Grüßen,ale nie sądzę by tu, na Waszych ziemiach, byłoby to na miejscu, także napiszę tylko: w przyjacielskim uścisku,
H.W. Grüner
Mit freundlichen Grüßen,
H.W. Grüner
H.W. Grüner
Re: Moje uszanowanie
Witam w Księstwie Sarmackim i zapraszam do zwiedzania 

Z wyrazami szacunku,
(-) Laurẽt Gedeon I
(-) Laurẽt Gedeon I
- Heinz-Werner Grüner
Bardzo dziękuję za powitanie. Nigdy chyba nie pojmę tytulatury w tak wielkim "kolosie" sarmackim, także niech Jaśnie Oświecony wybaczy jeśli źle będę tytułował.
Wszystkim "donatorom" również serdecznie dziękuję za wsparcie, a szczególnie WKM Joannie Izabeli, którą miałem poniekąd okazję poznać kilka chwil wcześniej zanim przybyłem do Księstwa.
Wszystkim "donatorom" również serdecznie dziękuję za wsparcie, a szczególnie WKM Joannie Izabeli, którą miałem poniekąd okazję poznać kilka chwil wcześniej zanim przybyłem do Księstwa.
Mit freundlichen Grüßen,
H.W. Grüner
H.W. Grüner
Witamy serdecznie w Księstwie. Poczuj się jak u siebie 

Grüß Gott,
Miłego pobytu!
Miłego pobytu!
Wojciech Hergemon
Graf Wilczego Lasu
Książę Zielnyboru
Księstwo Zielnyboru
Gdzieś hen daleko, na wodach Oceanu Mroźnego...
Graf Wilczego Lasu
Książę Zielnyboru
Księstwo Zielnyboru
Gdzieś hen daleko, na wodach Oceanu Mroźnego...
Ciao Bello, witamy w progach Księstwa Sarmacji. Miłego pobytu wśród szarych i kolorowych mas naszej społeczności.
Skål!
Skål!
...
...

- Guedes de Lima
- Gadu-Gadu: 6400192
Witam serdecznie! 

GUEDES DE LIMA h. SZACHOWNICA
Ojciec Założyciel - Dumny Sclavińczyk
Właściciel Unicorn Media Corporation

"Rzeczpospolita Sclavinii i Trizondalu to był najbardziej nieodpowiedzialny projekt w historii mikroświata". - Piotr von Thorn-Cetnarovich, Prezydent Rzeczpospolitej Sclavińskiej.
Ojciec Założyciel - Dumny Sclavińczyk
Właściciel Unicorn Media Corporation

"Rzeczpospolita Sclavinii i Trizondalu to był najbardziej nieodpowiedzialny projekt w historii mikroświata". - Piotr von Thorn-Cetnarovich, Prezydent Rzeczpospolitej Sclavińskiej.
- Heinz-Werner Grüner
Serdecznie dziękuję, że kolejni obywatele zechcieli mnie powitać. Mam nadzieję, że uda nam się, przynajmniej z niektórymi nawiazać relację, które zaowocują mikronacyjną współpracą, a może i nawet przyjaźnią. 

Mit freundlichen Grüßen,
H.W. Grüner
H.W. Grüner
Jak coś, to jestem do dyspozycji na Poczcie Konnej i Discordzie 

- Cris Menago
Witamy