Bo wszyscy Sarmaci to jedna rodzina
-
Re: Bo wszyscy Sarmaci to jedna rodzina
Chyba aż tak ślepy żeby nie znaleźć paru nazwisk nie jestem, więc podrzucam coś co może się przydać:

Rekrut Waffen-Ok
Uwielbiam Kosmos
Chwała Wielkiej Sclavinii Wielonarodowej! CWSW!
Uwielbiam Kosmos

Matki Ivana na tym drzewie brakuje, panie Joachimie, tak samo jak matki Gauleitera i pierwszej żony Mikołaja Arpeda. Cóż za dyskryminacja! A markiz Buddus chyba już dawno rozwiedzion. Ale też ktoś się napracował nad rozrysowaniem tego :)
- Karolina Aleksandra
Marszałek Dworu JKM Andrzeja Fryderyka
- OlaChojnacka
Pytanie, czy to są aktualne dane.Joahim-von-R wrote:Chyba aż tak ślepy żeby nie znaleźć paru nazwisk nie jestem, więc podrzucam coś co może się przydać:
(-) mgr Ola Kaarina Isadora Helyanve van Hälsing-Scraw de Cubalibre-Adamas et Marcjan-Chojnacka-Alatristé
Prezydentka Republiki Baridas, Ministra Finansów i Gospodarki w rządzie Prokrustesa, Herold Wielki na dworze Andrzeja Fryderyka.
Kwestorka w Baridasie, Baronessa w Sarmacji
Prezydentka Republiki Baridas, Ministra Finansów i Gospodarki w rządzie Prokrustesa, Herold Wielki na dworze Andrzeja Fryderyka.
-
Ja tam ni wiem, jak to u nich jest.Karolina wrote:Matki Ivana na tym drzewie brakuje, panie Joachimie, tak samo jak matki Gauleitera i pierwszej żony Mikołaja Arpeda. Cóż za dyskryminacja! A markiz Buddus chyba już dawno rozwiedzion. Ale też ktoś się napracował nad rozrysowaniem tego
To z maja zeszłego roku. Jeszcze dopytam Akrypy, ale chyba aktualne (przynajmniej częściowo).OlaChojnacka wrote:Pytanie, czy to są aktualne dane.
Rekrut Waffen-Ok
Uwielbiam Kosmos
Uwielbiam Kosmos

Ja to jak już pisałem na discordzie. Gratuluję pracy i samozaparcia w wyszukiwaniu i rozbudowywaniu drzewa. Szczególnie w warunkach, gdzie podchodzi się dość swobodnie relacji rodzinnych.
Cesarskiego Rodu również nie ma na tym drzewie, głównie ze względu na dość nikłe powiązania z innymi rodami sarmackimi. W zasadzie jedynymi mi powiązaniami jest Edyta z domu Gustolúpulo, żona Kwaziego. Tutaj sytuacja jest prosta – z tego co wiem, Gustolúpulowie po wyrzeczeniu się powiązań z rodem von Thornów, również nie są w żaden sposób powiązani z innymi sarmackimi rodami.
Drugim potencjalnym powiązaniem, choć nie mam pewności czy to jeszcze aktualne jest Natalia – żona (lub była żona) kaxia. Nie wiem też jak z Yaraehem, który przez ród nie jest uznawany – czy nie tworzy kolejnych powiązań.
No i oczywiście Andrzej Swarzewski jako kot (podobno wyrzekł się bycia rodowym kotem, ale przecież koty nie mają takich praw) – ale obawiam się że drzewo nie przewiduje miejsca na koty. Nie jestem też pewien, czy powiązanie Rodu Cesarskiego z panią AIDS byłoby jakkolwiek wskazane
Ponadto zagadką jest dla mnie nazwisko Lanigirii.
Tak czy siak – ja jestem pod wrażeniem i gratuluję mocno!
Cesarskiego Rodu również nie ma na tym drzewie, głównie ze względu na dość nikłe powiązania z innymi rodami sarmackimi. W zasadzie jedynymi mi powiązaniami jest Edyta z domu Gustolúpulo, żona Kwaziego. Tutaj sytuacja jest prosta – z tego co wiem, Gustolúpulowie po wyrzeczeniu się powiązań z rodem von Thornów, również nie są w żaden sposób powiązani z innymi sarmackimi rodami.
Drugim potencjalnym powiązaniem, choć nie mam pewności czy to jeszcze aktualne jest Natalia – żona (lub była żona) kaxia. Nie wiem też jak z Yaraehem, który przez ród nie jest uznawany – czy nie tworzy kolejnych powiązań.
No i oczywiście Andrzej Swarzewski jako kot (podobno wyrzekł się bycia rodowym kotem, ale przecież koty nie mają takich praw) – ale obawiam się że drzewo nie przewiduje miejsca na koty. Nie jestem też pewien, czy powiązanie Rodu Cesarskiego z panią AIDS byłoby jakkolwiek wskazane

Ponadto zagadką jest dla mnie nazwisko Lanigirii.
Tak czy siak – ja jestem pod wrażeniem i gratuluję mocno!
Andrzej Fryderyk
Książę Sarmacji
Książę Sarmacji
-
- Gadu-Gadu: 0
Wygląda na 2014. Tak szczerze mówiąc.To z maja zeszłego roku. Jeszcze dopytam Akrypy, ale chyba aktualne (przynajmniej częściowo).OlaChojnacka wrote:Pytanie, czy to są aktualne dane.
Otwarta pozostaje kwestia "Rolanda Heacha-Romańskiego" bo on chyba synem Helwetyka jest i jego dzieci oraz kwestia jego v-małżonki, tam też może być niezłe zamieszanie. Plus to nie do końca Sarmaci, a mikronauci. A im bardziej szczegółowo tym ciężej wizualnie to zrobić, łatwiej byłoby w jakimś programie interaktywnym. Jak te mamy powiązań Big Data w wyborczej.

Członek Grodziskowej Fundacji Praw Człowieka,
Książę Słowacji,
@DanielKrak
W sumie tak jak ostatnio o tym rozmawialiśmy, to nawet już nie pamiętam dlaczego nastąpiło wydziedziczenie. Dlatego też, wycofuję wszelkie wątpliwości do do mojego wirtualnego syna i przyjmuję otwarcie ponownie w grono familii, oczywiście o ile sobie tego sam życzy. Jeśli taka wola to przyznaję prawo do używania nazwiska i wszystkie przywileje, o ile takie istnieją z przynależności do familii Alatristé.
Swoją drogą jako, że od niedawna jesteś bratem autorki drzewa to w sumie dość stary musisz być, nie mówiąc o mnie.
W sumie tak jak ostatnio o tym rozmawialiśmy, to nawet już nie pamiętam dlaczego nastąpiło wydziedziczenie. Dlatego też, wycofuję wszelkie wątpliwości do do mojego wirtualnego syna i przyjmuję otwarcie ponownie w grono familii, oczywiście o ile sobie tego sam życzy. Jeśli taka wola to przyznaję prawo do używania nazwiska i wszystkie przywileje, o ile takie istnieją z przynależności do familii Alatristé.

Swoją drogą jako, że od niedawna jesteś bratem autorki drzewa to w sumie dość stary musisz być, nie mówiąc o mnie.

- Guedes de Lima
- Gadu-Gadu: 6400192
Pora założyć chyba rodzinę.
P.S. Świetna robota, gratuluję i doceniam, bo wiem ile trzeba wysiłku włożyć, by coś takiego przygotować.

P.S. Świetna robota, gratuluję i doceniam, bo wiem ile trzeba wysiłku włożyć, by coś takiego przygotować.
GUEDES DE LIMA h. SZACHOWNICA
Ojciec Założyciel - Dumny Sclavińczyk
Właściciel Unicorn Media Corporation

"Rzeczpospolita Sclavinii i Trizondalu to był najbardziej nieodpowiedzialny projekt w historii mikroświata". - Piotr von Thorn-Cetnarovich, Prezydent Rzeczpospolitej Sclavińskiej.
Ojciec Założyciel - Dumny Sclavińczyk
Właściciel Unicorn Media Corporation

"Rzeczpospolita Sclavinii i Trizondalu to był najbardziej nieodpowiedzialny projekt w historii mikroświata". - Piotr von Thorn-Cetnarovich, Prezydent Rzeczpospolitej Sclavińskiej.
- OlaChojnacka
Albo dołączyć do nasGuedes de Lima wrote:Pora założyć chyba rodzinę.![]()

(-) mgr Ola Kaarina Isadora Helyanve van Hälsing-Scraw de Cubalibre-Adamas et Marcjan-Chojnacka-Alatristé
- OlaChojnacka
Po rytmicznym stepowaniu po posadzkach wyszukiwarki Forum Centralnego oraz profili prominentnych Buddusów, nie jestem w stanie stwierdzić żadnego aktywnego powiązania z rodami przedstawionymi na moim drzewie.Joahim-von-R wrote:Chyba aż tak ślepy żeby nie znaleźć paru nazwisk nie jestem, więc podrzucam coś co może się przydać:
Jeśli chodzi o kwestię Akrypy to rozmawiałam z nią, potwierdziła. Zaś Ivan von Lichtenstein nie ma Marii von Primisz w systemach KS - jest to osoba tu konto posiadająca, więc w razie rejestracji małżeństwa, mogłaby być spokojnie połączona systemowo. Ponad to, wedle mej najlepszej wiedzy, Ivan von Lichtenstein nie jest synem Teodozjusza Azoramatha-Arpeda, a Karoliny Aleksandry (mogli być kiedyś razem? AFAIK Karolina już z nim nie jest - potwierdzicie? @Karolina @Azor ).
Rolanda Heacha też dodałam - ale jak u niego było dalej, to nie wiem.
nuevo versione por todos familios con sarmatia