Pododawano strony, które udało mi się znaleźć podczas researchu - zapomniałem o istnieniu w mojej przeglądarce zakładki Archiwa KSów, gdzie kilka stron było :)
Od teraz podsumowania będą się pojawiać co tydzień - co by nie spamować.
[GvT] Wątek zbiorczy
Re: [GvT] Wątek zbiorczy
Dzięki zdecydowanie lepszemu programowi archiwizującemu (dziękuję za podesłanie Leszkowi Chojnackiemu de Ruth!), już niedługo kolejne nowości jeśli chodzi o strony w Galerii :)
Następna aktualizacja stron w okolicach weekendu.
Następna aktualizacja stron w okolicach weekendu.
Kolejna aktualizacja stron jak zwykle w weekend. Mam długaśną listę rzeczy do archiwizacji :)
Sporo gazet, głównie wordpressowych; trochę archiwalnych stron czarnoleskich i niektóre strony które stoją na darmowych serwerach.
Ten tego... Strony zostały dodane (są to wszystkie strony, które mają dopisek nowy obok linka).
Łącznie jest tego ok. 50. Możliwe, że będą dodawane dziś lub jutro jeszcze kolejne.
Łącznie jest tego ok. 50. Możliwe, że będą dodawane dziś lub jutro jeszcze kolejne.
Orjon wrote:Ten tego... Strony zostały dodane (są to wszystkie strony, które mają dopisek nowy obok linka).
Super robota! Uwielbiam takie rzeczy: trzeba się naszukać, napracować, ale końcowy efekt robi wrażenie. Oby tak dalej!

Jeszcze pytanie z ciekawości: które źródło jest najstarsze w GvT?
Leszek diuk de Ruth
Jeśli chodzi o najstarsze pod względem wrzucania na FTP, to to: http://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/sarmata86.w.interiowo.pl/Unia%20Konserwatywno-Liberalna.htm
A jeśli chodzi o najstarsze pod względem daty, to ciężko mi powiedzieć - prawdopodobnie Dreamlandczyk i Tygodnik Morlandzki, w których będę musiał poprawić linki :)
A jeśli chodzi o najstarsze pod względem daty, to ciężko mi powiedzieć - prawdopodobnie Dreamlandczyk i Tygodnik Morlandzki, w których będę musiał poprawić linki :)
Dawno informacji nie było, ale już informuję, co się działo w gvt:
Z powodu problemów z internetem uniemożliwiających mi połączenie z FTP Galerii dopiero dzisiaj wrzuciłem do niej kolejne archiwalne strony - są to strony Brugii oraz częściowo Sarmacji (sarmacja.neostrada.pl, prawdopodobnie Rafała Szcześniewskiego). Dostępne są już one na tej stronie, na dole w kategoriach Nieprzypisane i Sarmackich.
Z powodu problemów z internetem uniemożliwiających mi połączenie z FTP Galerii dopiero dzisiaj wrzuciłem do niej kolejne archiwalne strony - są to strony Brugii oraz częściowo Sarmacji (sarmacja.neostrada.pl, prawdopodobnie Rafała Szcześniewskiego). Dostępne są już one na tej stronie, na dole w kategoriach Nieprzypisane i Sarmackich.
O Wando,
Ja nie wiedziałam ze Zielnyborskiej Plotkary strona jest w gvt
cudownie 
Ja nie wiedziałam ze Zielnyborskiej Plotkary strona jest w gvt

Irmina de Ruth y Thorn. Markiza Róży Wiatrów i diuczessa-małżonka Kamiennego Brzegu
herbu Złote Lilie i Piękne Życie
Podpułkownik pilot KSP
Plotkara

herbu Złote Lilie i Piękne Życie
Podpułkownik pilot KSP
Plotkara