Czas zakasać rękawy!
Wypunktuję rzeczy, które powinny być priorytetem na przyszłość. Mam nadzieję, że dołączycie swoje pomysły i uwagi. Niech ten wątek żyje i się powiększa.
1) referendum w sprawie zmiany konstytucji, Firanka, zajmiesz się tym jako jej autor i Sekretarz Rady?

2) lista baridajskich obywateli nie była od kwietnia aktualizowana, może pora to zrobić? @Ola
3) Herold - chciałabym go w najbliższym czasie reaktywować i zacząć budować redakcję. Firanka, nadasz mi odpowiednie uprawniania?
4) kulisy Baridasu. Bardzo duzo rzeczy dzieje się na prywatnych czatach. Czuję się niedoinformowana, pewnie wielu innych także. Załatwiajmy więcej rzeczy na forum. Mam interes do Prezydenta, chciałabym więc zapukać do jej gabinetu aniżeli pisać pocztą konto. Co wy na taką formę narracji i ograniczenie pozaforumowych działań?
5) promocja - ustalmy jakieś działania zachęcające nowych obywateli do zasiedleniu Baridasu. Nie mam chwilowo żadnego pomysłu, ale niech to będzie coś nieschematycznego. @AFvTD może chciałbyś nad tym pogłówkować? Oczywiście z pomocą nas wszystkich ale fajnie, jakbyś był liderem w projekcie.