Donald
-
- Gadu-Gadu: 0
Donald
Wiele ludzi narzeka na Donalda Tuska (ja nie jestem inny). Jestem ciekawy co sądzą o nim sarmaci.
Jak oceniacie politykę Tuska?
Jak oceniacie politykę Tuska?
Przemysław Marek
- Tomasz Sokołowicz
- Gadu-Gadu: 10950604
Re: Donald
A to Kaczora chcecie? 
Jeśli na poważnie - tak, Tusk namieszał, i to mocno. Bardzo mocno. Jednak jako osoba spoza Polski śmiało mogę powiedzieć, że nie jest aż tak źle jak mówicie. Jest po prostu niedobrze i tyle. Tu problem taki sam, jak tu na Litwie - wszyscy widzą tylko te największe partie, które są identyczne w sumie.

Jeśli na poważnie - tak, Tusk namieszał, i to mocno. Bardzo mocno. Jednak jako osoba spoza Polski śmiało mogę powiedzieć, że nie jest aż tak źle jak mówicie. Jest po prostu niedobrze i tyle. Tu problem taki sam, jak tu na Litwie - wszyscy widzą tylko te największe partie, które są identyczne w sumie.
Tomasz bar. Sokołowicz
Wirtualny telewizor
Wirtualny telewizor
To chyba duży problem - wybieranie ciągle tych samych partii (a raczej tego samego kręgu polityków). Co by nie było, to każdy chce się utrzymać przy władzy. Jakość ma drugorzędne znaczenie.
Igor Żdanow
-
TSI wrote:A to Kaczora chcecie?
Identyczne

Przemysław Marek
-
Popieram, że najlepsza. No ale cóż, żeby się w Naszym pięknym polskim kraju coś zmieniło to przydałoby się zmienić wielu polityków. Ale to praca na parędziesiąt lat...
Xaver Jas
- Gauleiter Kakulski
Xaver Jas wrote:Popieram, że najlepsza. No ale cóż, żeby się w Naszym pięknym polskim kraju coś zmieniło to przydałoby się zmienić wielu polityków. Ale to praca na parędziesiąt lat...
Panie, "coś się zmieniło"? Ten kraj jest miejscem takiego zapierdzielu dialektycznego, że sam Hegel zszedłby na zawał.
Płk. Gauleiter Komendant Koniunktura-Kakulski von Salvepol
Poseł
Ostatni Prefekt Elfidias
Wielki Armin Republiki Scholandzkiej
Suchar-San
Lepiej być zerem, niż Gauleiterem
Poseł
Ostatni Prefekt Elfidias
Suchar-San

- Gauleiter Kakulski
Xaver Jas wrote:Nie wiem, może i jestem naiwny, ale wierzę, iż Polska ma potencjał
Ma i zmienia się w szalonym tempie.
Płk. Gauleiter Komendant Koniunktura-Kakulski von Salvepol
Poseł
Ostatni Prefekt Elfidias
Suchar-San
Poseł
Ostatni Prefekt Elfidias
Suchar-San