Krótka historia z kolejnego marszu patriotów
Re: Krótka historia z kolejnego marszu patriotów
Na takie dictum mogę już tylko zapalić fajkę i zmienić sobie pieluchę. Ech, ej, towarzyszu dzieju! Przed wojną to były patrioty!
markiz Młynek Kawowy

- kielbasa-krakowski
- Gadu-Gadu: 1069134
Paulus Buddus wrote:Pana odpowiedź brzmi, jakby wyjęta z Gazety Wyborczej, albo z TVN. Ciekaw jestem co to za wiedza, która mówi w taki sposób o patriotyźmie - wiedza lewicowa? a może to wiedza unijna?
Po prostu towarzysz Radziecki prezentuje faszystowski pogląd na świat (z punktu widzenia lewicowca), mianowicie że tylko jego przekonania jest słuszne i właściwe. Nie ma sensu w tym momencie nawet zaczynać dyskutować

Michał Hodża Kiełbasa-Krakowski
Socjologiczna, politologiczna i biologiczna. Bez afiliacji partyjnej, ideologicznej, organizacyjnej lub medialnej, ale mimo wszystko dziękuję. Zwracam również uwagę na sformułowanie "w świetle wiedzy", co chyba jasno wskazuje, że jest to interpretacja rzeczonej wiedzy.
I nie twierdzę, że moje przekonania są jedynie słuszne. Nie wiem, skąd tow. Kiełbasa-Krakowski takie wnioski wysnuł. Są po prostu moje i ja je wygłaszam. Tyle.
I nie twierdzę, że moje przekonania są jedynie słuszne. Nie wiem, skąd tow. Kiełbasa-Krakowski takie wnioski wysnuł. Są po prostu moje i ja je wygłaszam. Tyle.
- Gauleiter Kakulski
- Gadu-Gadu: 0
Innymi słowy: kto chodzi na polskie zgromadzenia patriotyczne? Ja: maturzysta, obywatel sarmacki, eskwiliński i polski, niekarany, bez nałogów.
E tam, wszyscy wiemy, że matura dzisiaj diuka warta.
:)
Płk. Gauleiter Komendant Koniunktura-Kakulski von Salvepol
Poseł
Ostatni Prefekt Elfidias
Wielki Armin Republiki Scholandzkiej
Suchar-San
Lepiej być zerem, niż Gauleiterem
Poseł
Ostatni Prefekt Elfidias
Wielki Armin Republiki Scholandzkiej
Suchar-San
Lepiej być zerem, niż Gauleiterem

Paulus Buddus wrote:Pana odpowiedź brzmi, jakby wyjęta z Gazety Wyborczej, albo z TVN. Ciekaw jestem co to za wiedza, która mówi w taki sposób o patriotyźmie - wiedza lewicowa? a może to wiedza unijna?
[GW i TVN, największym złem świata mode on]
Grigorij
kielbasa-krakowski wrote:Paulus Buddus wrote:Pana odpowiedź brzmi, jakby wyjęta z Gazety Wyborczej, albo z TVN. Ciekaw jestem co to za wiedza, która mówi w taki sposób o patriotyźmie - wiedza lewicowa? a może to wiedza unijna?
Po prostu towarzysz Radziecki prezentuje faszystowski pogląd na świat (z punktu widzenia lewicowca), mianowicie że tylko jego przekonania jest słuszne i właściwe. Nie ma sensu w tym momencie nawet zaczynać dyskutować
Znaczy, że należy w ramach patriotyzmu popierać zabijanie prezydentów, bicie ludzi za poglądy i od czasu do czasu popodniecać się na fejsie płonącym samochodem TVNu? No sorki, ale jakby to jakiś kmiot uskuteczniał to jeszcze bym zrozumiał.
Ivo Karakachanow
Stały bywalec sklepów nocnych i restauracji dworcowych.
Renegat.

Renegat.
- kielbasa-krakowski
- Gadu-Gadu: 1069134
A gdzie napisałem, że popieram mordowanie Narutowicza i że jest to patriotyzm? W więzieniu ci okulary potłukli? 

Michał Hodża Kiełbasa-Krakowski
No byłeś na marszu 11stego, czyli popierasz organizatorów na moje to razem z całością "inwentarza"
Ivo Karakachanow
Renegat.

Renegat.