[MOD] Kilka drobnych sugestii dot. nowego GUI
Forum rules
W tym dziale umieszczamy jedynie wnioski dot. zmiany lub dodania funkcjonalności w DSG, a także zgłaszamy wykryte błędy.
Dla ułatwienia pracy NIA prosimy posługiwać się w tytułach oznaczeniami [BUG] w odniesieniu do błędów oraz [MOD] w odniesieniu do modyfikacji i dodawania funkcjonalności.
W tym dziale umieszczamy jedynie wnioski dot. zmiany lub dodania funkcjonalności w DSG, a także zgłaszamy wykryte błędy.
Dla ułatwienia pracy NIA prosimy posługiwać się w tytułach oznaczeniami [BUG] w odniesieniu do błędów oraz [MOD] w odniesieniu do modyfikacji i dodawania funkcjonalności.
Re: [MOD] Kilka drobnych sugestii dot. nowego GUI
Dodano guziczki do przeskakiwania między sekcjami w wersji mobilnej.
piwniczak wrote:Dodano guziczki do przeskakiwania między sekcjami w wersji mobilnej.
Może to tylko u mnie, ale guziczki są na samym dnie, tuż nad stopką, gdzie na niewiele się zdają. To u mnie tylko?
Leszek diuk de Ruth
Cache trzeba odświeżyć. Jak coś nie działa, a powinno, to polecam w trybie incognito sprawdzić. Jak tam działa, to cache, jak nie działa, to się będziemy martwić.
piwniczak wrote:Cache trzeba odświeżyć. Jak coś nie działa, a powinno, to polecam w trybie incognito sprawdzić. Jak tam działa, to cache, jak nie działa, to się będziemy martwić.
Czyściłem. Telefon mnie robi w...
Leszek diuk de Ruth
W przypadku osób, którym zablokowano konto, pieczątka z napisem „Konto zablokowane” wyświetla się za tekstem, jest prawie niewidoczna.
(—) Arsacjusz Arped [size=85]były Prefekt Generalny[/size] | [center]Scire leges non hoc est verba earum tenere, sed vim ac potestatem[/center] |
Arsacjusz wrote:W przypadku osób, którym zablokowano konto, pieczątka z napisem „Konto zablokowane” wyświetla się za tekstem, jest prawie niewidoczna.
Kurcze, ubiegł mnie pan
(-) Gustaw Fryderyk von Hippogrif
ktoś tam w czymś tam.
ktoś tam w czymś tam.
Jak jest komunikat NIA to pisze kominikat
Filip von Sarm

-
Co jest z tym paskiem GAP? Ciągle znika.
Rekrut Waffen-Ok
Uwielbiam Kosmos
Chwała Wielkiej Sclavinii Wielonarodowej! CWSW!
Uwielbiam Kosmos

Nie wnerwiaj mnie napisałem na ćwirku. Jak nikt nie dodał info to go nie ma
Filip von Sarm

-
Wcześniej pasek był cały czas. Sam nie wnerwiaj.
Rekrut Waffen-Ok
Uwielbiam Kosmos
Uwielbiam Kosmos