Jaśnie Oświecona Izbo,
w związku z opublikowanym przez JKM Piotra Łukasza () postanowieniem o powołaniu mnie na stanowisko kanclerza uprzejmie proszę o nadanie mi związanych z pełnieniem tej funkcji uprawnień, tj. zarządztwa nad znajdującym się w DSG profilem Rady Ministrów, odpowiadającemu mu działu na forum oraz pozwoleń w Dzienniku Praw.
Wniosek o nadanie uprawnień kanclerskich
Forum rules
Miejsce na wnioski dotyczące kont ftp/mysql, kont e-mail, przenosin artykułów, zmian danych w bazach i innych spraw niedotyczących funkcjonowania DSG.
W związku z nowelizacją Ustawy o Finansach Publicznych, informujemy, że:
Opłaty należy uiszczać na konto Dworu Książęcego, ale dopiero po wskazaniu właściwej kwoty przez Radcę NIA rozpatrującego wniosek.
Miejsce na wnioski dotyczące kont ftp/mysql, kont e-mail, przenosin artykułów, zmian danych w bazach i innych spraw niedotyczących funkcjonowania DSG.
W związku z nowelizacją Ustawy o Finansach Publicznych, informujemy, że:
- Opłata za przeniesienie artykułu na inną instytucję (od sztuki) wynosi 1000 lt od artykułu i stanowi dochód Księcia. Zwolniony z opłaty jest artykuł, który spełnia łącznie następujące warunki:
- powstał za czasów funkcjonowania systemu Złota Wolność,
- jest umieszczony w Parku Stołecznym.
- Opłata za inne modyfikacje w systemie oraz w bazach danych, nie ujęte w powyższych ustępach wynosi od 540 lt do 25 000 lt w zależności od czasochłonności i stanowi dochód Księcia.
Opłaty należy uiszczać na konto Dworu Książęcego, ale dopiero po wskazaniu właściwej kwoty przez Radcę NIA rozpatrującego wniosek.
Wniosek o nadanie uprawnień kanclerskich
(-) Albert Jan Maat von Hippogriff
Re: Wniosek o nadanie uprawnień kanclerskich
PS powierzeniem zarządu, a nie "zarządztwa".
Wielmożny Panie Kanclerzu!
Co zauważyłem, w zależności od przypadku przepisałem lub wyczyściłem. Hasło do Dziennika Praw przekazałem za pośrednictwem Poczty Konnej. Gdyby były potrzebne dalsze uprawnienia, proszę o informację w tym miejscu.
Co zauważyłem, w zależności od przypadku przepisałem lub wyczyściłem. Hasło do Dziennika Praw przekazałem za pośrednictwem Poczty Konnej. Gdyby były potrzebne dalsze uprawnienia, proszę o informację w tym miejscu.
Łączę wyrazy szacunku,

(—) Helwetyk Romański, Namiestnik Palatynatu Leocji
Doradzam Jeszce Możliwość Tworzenia Instytucji
Filip von Sarm

Przy okazji spytam się: gdzie są wzory papierów urzędowych? Kiedyś były na wyciągnięcie ręki w Kanclerarii RM, a teraz ukradli i ni ma...
- Filip I Gryf
- Gadu-Gadu: 67831896
To chyba to. :-)
W lasce marszałkowskiej.
W lasce marszałkowskiej.

Książę Sarmacji
Z domów Helyanve-Marcjan-Chojnacki von Hippogriff

W RM też jest. Dział Wnioski dotyczące Forum Centralnego
Filip von Sarm