Czy mamy w planach próby reanimacji starych mieszkańców?
Np. zauważyłem, że dzisiaj 11 sarmatnicę obchodzi wicehrabia Jan Zaorski - z Czarnolasu.
Logowanie do forum i systemu - przełom kwietnia i maja tego roku... Czyli bywa tutaj.
Ktoś go zna?
Próby reanimacji
Próby reanimacji
/-/ kpt. dr inż. net. Ryszard mar. Paczenko
Wielki Mistrz Zakonu Dionizosa
Menda, spambot i niediuk.
- Cudzoziemiec 1
Re: Próby reanimacji
Ja, niestety, nie. Ale można próbować. Mail jest dostępny w profilu, można również pisać PK.
Myślę o tym, czy nie warto by przygotować jakiś szablon, bo jak ktoś znajomy, to łatwiej zagadać a jak nie...
- Cudzoziemiec 1
Była kiedyś uchwalona, w październiku 2015, uchwała Sejmu KS z treścią takiego specjalnego listu do byłych mieszkańców... do dziś nie została wykonana.
Znajduje się tu.
Znajduje się tu.
To ja proponuję skopiować początek, dodać linki, zamienić w paru miejscach na Starosarmację i powinno banglać. Teraz jestem zmęczony dniem, jutro postaram się to zrobić i wrzucić taki wzorek.
Paczenko wrote:To ja proponuję skopiować początek, dodać linki, zamienić w paru miejscach na Starosarmację i powinno banglać. Teraz jestem zmęczony dniem, jutro postaram się to zrobić i wrzucić taki wzorek.
Pomysł jak najbardziej spoko, ale widać też w liście Sarmatnic, że niektórzy mają czarną wstążkę, odeszli i nie ma ich już jako Sarmatów? Usuwamy profile starych i mega nieaktywnych mieszkańców?
Jan Grimknur
Czarnoleski Wiedun i Szeptun

Czarnoleski Wiedun i Szeptun

Z czarną wstążką to Sarmaci, którzy odeszli w nieistniejącym realu, obawiam się.
- Cudzoziemiec 1
Tak, te profile na których jest wyszarzenie i kir to osoby, które odeszły realnie. Wiemy o 3 takich osobach.
skoordynujcie z irminą, za efekty znajdą się liberty. zresztą motywacyjnie też coś możemy rzucić 

Henryk ex-ciast. Leszczyński