Do dyżurki weszła zdyszana pułkownik de Ruth y Thorn Przepraszam, że wcześniej tego nie zrobiłam, ale nie dałam rady. Znowu odezwały się radary, że jakiś niezidentyfikowany obiekt jest w pobliżu więc musiałam oblecieć granicę. Tak więc zeby formalnością stała się zadość melduje, że oficer dyżurny zgłasza się na stanowisko i dziękuje pomocnikowi za rozpoczęcie dyżuru. A ja kawę też dostanę?
Irmina de Ruth y Thorn. Markiza Róży Wiatrów i diuczessa-małżonka Kamiennego Brzegu
herbu Złote Lilie i Piękne Życie
Podpułkownik pilot KSP
Plotkara
Dziękuję Pani Pułkownik. Nauczyłem się ją parzyć na Tropicanie, gdzie 11 lat temu zaczynałem służyć wraz z ówczesnym kapralem Emanuelem Śmigło. Jej cudowne właściwości pobudzające zawdzięcza kilku tropikańskim ziarenkom guarany, które dodaje się w ostatniej fazie parzenia.
Podporucznik KSZ Bartłomiej Czapka
Komendant Wojskowej Komendy Uzupełnień
Znam kaprala Śmigło. Byłam w jednostce jak jeszcze był w wojsku aktywnym pilotem. No powiem szczerze że ma niesamowite właściwości i powoduje ze od razu człowiek budzi się do życia i ma energie. To już wiem kto mi będzie parzył kawę w dyżurce. Co chorąży na to?
Irmina de Ruth y Thorn. Markiza Róży Wiatrów i diuczessa-małżonka Kamiennego Brzegu
Podpułkownik pilot KSP
Plotkara
Znam inne jeszcze rozwiązanie. Zatrudnię chorążego na stałe:P no ale my tu gadu gadu a dokumenty same się nie wypełnią. Znam chorąży zasadę wypełniania dokumentów?
Podpułkownik pilot KSP
Plotkara