41/2016
- Daniel Günther
- Gadu-Gadu: 0
Re: 41/2016
Na pewno wykorzystam w przyszłości w kolejnych dyżurach i nie tylko nawet rodzimej jednostce. Z każdym dniem człowiek czegoś nowego się uczy.

Kasztelan Almery
Prezes Baridas Oilwell Varco
Szeregowy KSZ
Komandos, 1 Grodziski Pułku Straży Przybocznej
Zawsze sie człowiek czegoś nowego uczy. A i jeszcze jeśli się ma możliwość służyć przy starszym stopniem żołnierzu to tym bardziej rozwija się wiedza.
Irmina de Ruth y Thorn. Markiza Róży Wiatrów i diuczessa-małżonka Kamiennego Brzegu
herbu Złote Lilie i Piękne Życie
Podpułkownik pilot KSP
Plotkara

Podpułkownik pilot KSP
Plotkara

- Daniel Günther
Oj to prawda jak się dowiedziałem, że będę z Panem Generałem miał służbę to się wystraszyłem. Ale jak na 1 służbę to chyba nie mogłem trafić lepiej
Między zwykłym szeregowym, a stopniem generalskim jest ogromna "przepaść" w stopniach jak i przede wszystkim w doświadczeniu i życiu wojskowym. Jeszcze dużo dni przede mną pełnych nowych wyzwań na które jestem gotowy.

Kasztelan Almery
Szeregowy KSZ
Szeregowy,
Oj tak przepaść pomiędzy każdym stopniem, a stopniem generalskim jest przepaść ale moim skromnym zdaniem jako żołnierza jest to ze każda wiedza się przyda. Że każde doświadczenie jest warte i będzie procentowało na przyszłość.
Oj tak przepaść pomiędzy każdym stopniem, a stopniem generalskim jest przepaść ale moim skromnym zdaniem jako żołnierza jest to ze każda wiedza się przyda. Że każde doświadczenie jest warte i będzie procentowało na przyszłość.
Irmina de Ruth y Thorn. Markiza Róży Wiatrów i diuczessa-małżonka Kamiennego Brzegu
Podpułkownik pilot KSP
Plotkara

Podpułkownik pilot KSP
Plotkara

- Daniel Günther
Zgadzam się w 100% z Panią Podpułkownik.

Kasztelan Almery
Szeregowy KSZ
- Daniel Günther
Noc spokojna jak ciągle przez ostatni tydzień. Biorę się za sprzątanie dyżurki, bo niedługo zmiana, a musi błyszczeć tak samo jak wraz z Panem Generałem zastaliśmy na początku swojej służby.

Kasztelan Almery
Szeregowy KSZ
Szeregowy
Mam nadzieje ze pamiętacie ze zdajecie służbę o godzinie 18.00
Mam nadzieje ze pamiętacie ze zdajecie służbę o godzinie 18.00
Podpułkownik pilot KSP
Plotkara

Podpułkownik pilot KSP
Plotkara

- Daniel Günther
Salut!
Melduję zdanie Służby Dyżurnej w składzie szeregowy Daniel Günther i generał dywyzji Gotfryd Slavik de Ruth.
Służba przebiegała bardzo spokojnie i aktywnie, przyjeliśmy 2 nowych mieszkańców. Sprawdzono stany techniczne MPS i składów, umundurowania żołnierzy pełniących przy nich warty jak i wiedzę na temat ich obowiązków. W dniach 10-13 października br. na terenie Centralnego Poligonu Sił Powietrznych w Fer odbyły się ogromne ćwiczenia Sarmackich żołnierzy.
W dyżurce sprawdzono różnego rodzaju dokumenty i uporzadkowano. Ja osobiscie zapoznałem bliżej się z obowiązkami panujacymi w dyżurce które będę wykorzystywał w przyszłości.
Życzę powodzenia przyszłej zmianie trzymam kciuki za spokojną służbę
Melduję zdanie Służby Dyżurnej w składzie szeregowy Daniel Günther i generał dywyzji Gotfryd Slavik de Ruth.
Służba przebiegała bardzo spokojnie i aktywnie, przyjeliśmy 2 nowych mieszkańców. Sprawdzono stany techniczne MPS i składów, umundurowania żołnierzy pełniących przy nich warty jak i wiedzę na temat ich obowiązków. W dniach 10-13 października br. na terenie Centralnego Poligonu Sił Powietrznych w Fer odbyły się ogromne ćwiczenia Sarmackich żołnierzy.
W dyżurce sprawdzono różnego rodzaju dokumenty i uporzadkowano. Ja osobiscie zapoznałem bliżej się z obowiązkami panujacymi w dyżurce które będę wykorzystywał w przyszłości.
Życzę powodzenia przyszłej zmianie trzymam kciuki za spokojną służbę

Kasztelan Almery
Szeregowy KSZ
- Hetman_Gotfryd
Potwierdzam nasza SD przebiegła nad wyraz spokojnie, nie liczą drobnych niedogonień itp. Nie mniej miło było z szeregowym pełnić tą zmianę, sporo się dowiedziałem. Jednak czasem trzeba z szeregowym po przebywać by wiedzieć co i jak ta u nich. Ocenią SD jako udaną i owocną; ze spraw ważnych to aktywność Rządu i Kanclerza...no i sporawa z konsulatem.
Gotfryd Slavik de Ruth
HETMAN WIELKI KSZ
h.Czarna Lilia
Palatyn Ruhnhoff
Naturegráfa ik Brandiš Mooa
Diuk Kamiennego Brzegu
Rektor Teutońskiego Instytutu Historii

HETMAN WIELKI KSZ
h.Czarna Lilia
Palatyn Ruhnhoff
Naturegráfa ik Brandiš Mooa
Diuk Kamiennego Brzegu