41/2016
- Daniel Günther
- Gadu-Gadu: 0
Re: 41/2016
Cały poprzedni dzionek i noc spokojna z dość małą aktywnością na całym forum. Przywitaliśmy 1 nowego mieszkańca w Sarmacji. Porobione obchody po posterunkach i składach. Wszystko wygląda po staremu ale ciągle trzeba być czujnym 24/7.

Kasztelan Almery
Prezes Baridas Oilwell Varco
Szeregowy KSZ
Komandos, 1 Grodziski Pułku Straży Przybocznej
- Hetman_Gotfryd
Co by nie mówić to MY to dbamy o KSZ i KS. Polityka polityką a jak przyjdzie co do czego, to ruszamy do boju jak na Awarze... Dobrze że mamy spokój, chociaż mam w głowie pomysł na zaktywizowanie kadry oficerskiej. Na razie jednak, ogarniamy to co mamy tu i teraz.
Gotfryd Slavik de Ruth
HETMAN WIELKI KSZ
h.Czarna Lilia
Palatyn Ruhnhoff
Naturegráfa ik Brandiš Mooa
Diuk Kamiennego Brzegu
Rektor Teutońskiego Instytutu Historii

HETMAN WIELKI KSZ
h.Czarna Lilia
Palatyn Ruhnhoff
Naturegráfa ik Brandiš Mooa
Diuk Kamiennego Brzegu
Rektor Teutońskiego Instytutu Historii

- Daniel Günther
Dziś dzionek w terenie na sprawdzaniu umundurowania, wyposażenia i sprawdzaniu żołnierzy w codziennych obowiązkach i szkoleniach. Brak nowych osób wśród Nas.
Każdy pomysł na poprawienie aktywność jest dobra
Każdy pomysł na poprawienie aktywność jest dobra

Kasztelan Almery
Szeregowy KSZ
Bardzo dobry. Fajnie Wam idzie drodzy żołnierze. Trzymam za was kciuki 

Irmina de Ruth y Thorn. Markiza Róży Wiatrów i diuczessa-małżonka Kamiennego Brzegu
herbu Złote Lilie i Piękne Życie
Podpułkownik pilot KSP
Plotkara

Podpułkownik pilot KSP
Plotkara

- Daniel Günther
Dziękujemy za trzymanie kciuków Pani Podpułkownik
Zimna noc nadchodzi nie spodziewałem się, że końcówka tygodnia w dyżurce będzie taka zimna i nie zabrałem ciepłej kurtki. Ale co jak co komandosi lubią ekstremalne warunki ale co zrobić jak można siedzieć w ciepłym pomieszczeniu popijając herbatkę z miodem i kawę na zmianę, raz na jakiś czas sprawdzić co się dzieje na zewnątrz.
Dziś wysłałem wiadomość powitalną do nowego mieszkańca i z entuzjazmem się z nią zapoznał. Wiec w niedalekiej przyszłości będziemy mieli nowego kolegę w szeregach
No nic zaparzę Panu Generałowi jego herbatkę ulubioną i przeczytam sobie w spokoju dokładnie ostatni artykuł z Żołnierzyka Sarmackiego.

Zimna noc nadchodzi nie spodziewałem się, że końcówka tygodnia w dyżurce będzie taka zimna i nie zabrałem ciepłej kurtki. Ale co jak co komandosi lubią ekstremalne warunki ale co zrobić jak można siedzieć w ciepłym pomieszczeniu popijając herbatkę z miodem i kawę na zmianę, raz na jakiś czas sprawdzić co się dzieje na zewnątrz.
Dziś wysłałem wiadomość powitalną do nowego mieszkańca i z entuzjazmem się z nią zapoznał. Wiec w niedalekiej przyszłości będziemy mieli nowego kolegę w szeregach

No nic zaparzę Panu Generałowi jego herbatkę ulubioną i przeczytam sobie w spokoju dokładnie ostatni artykuł z Żołnierzyka Sarmackiego.

Kasztelan Almery
Szeregowy KSZ
do dyżurki wchodzi zmarznięta Irmina
Czy ja też dostanę herbatki? A co wy macie tu tak zimno?
Czy ja też dostanę herbatki? A co wy macie tu tak zimno?
Irmina de Ruth y Thorn. Markiza Róży Wiatrów i diuczessa-małżonka Kamiennego Brzegu
Podpułkownik pilot KSP
Plotkara

Podpułkownik pilot KSP
Plotkara

- Daniel Günther
Salut !
Dzień dobry już dogrzewam wodę i zalewam herbatkę proszę się rozgościć zaraz zrobi się cieplej
Dzień dobry już dogrzewam wodę i zalewam herbatkę proszę się rozgościć zaraz zrobi się cieplej

Kasztelan Almery
Szeregowy KSZ
Szeregowy,
Przecież jest kominek. Wystarczy tylko wrzucić trochę drewna i będzie cieplej. Dziękuje za herbatkę. Jak Wam idzie służba dyżurna?
Przecież jest kominek. Wystarczy tylko wrzucić trochę drewna i będzie cieplej. Dziękuje za herbatkę. Jak Wam idzie służba dyżurna?
Podpułkownik pilot KSP
Plotkara

Podpułkownik pilot KSP
Plotkara

- Daniel Günther
Idzie w sumie to szkoda, że powoli trzeba opuszczać posterunek i oddać innym osobą do dyspozycji. Przez tydzień sporo się nauczyłem sporo dowiedziałem. Pierwszy raz bardzo kształcący w sumie jestem komandosem i jak to na komandosa przystaje to lubię dostawać konkretne polecenia i wykonywać je,a tutaj to taka trochę samowolka. Mimo, że ma się swoje obowiązki takie na tydzień ale jakieś codzienne zadania by się przydały jak dla mnie
ale nie narzekam 

Kasztelan Almery
Szeregowy KSZ
No wiecie szeregowy czas w dyżurce i obowiązki sobie trzeba znaleźć samemu. No ale cieszę się, że dużo się nauczyliście przy Generale i mam nadzieje, że wiedzę tą wykorzystacie w przyszłości.
Podpułkownik pilot KSP
Plotkara

Podpułkownik pilot KSP
Plotkara