Vladimir Iwanowicz wrote:Ja płaczę, bo PiS.Szykuję się na rządy biskupów.
Nie jesteś sam. A obowiązek chodzenia do kościoła swoją drogą.
Vladimir Iwanowicz wrote:Ja płaczę, bo PiS.Szykuję się na rządy biskupów.
Zoara wrote:A kto głosował na PiS? Większość do starsi ludzie bo chodzi o religię i godne zachowanie.
Możemy tak narzekać i narzekać ale dopiero za jakiś czas okaże się czy rzeczywiście mieliśmy słuszne obawy
2/3 młodych ludzi (18-29 lat) zagłosowało na PIS, KUKIZA i KORWINA. DWIE TRZECIE. Wasze pokolenie.
Zoara wrote:Nie wiem skąd wy to bierzecie
Zoara wrote:2/3 młodych ludzi (18-29 lat) zagłosowało na PIS, KUKIZA i KORWINA. DWIE TRZECIE. Wasze pokolenie.
Wstyd mi za moje pokolenie. Zamiast wybrać mądrze to wybrali PiS by dopiec PO, a nie z zyskiem dla siebie.
Nie wiem skąd wy to bierzecie albo moje miasto jednak jest normalne.. Z tego co zauważyłam to młodzież głosowała na te mniejsze ugrupowania, a starsi na PiS więc już sama nie wiem komu wierzyć.
Hohenzollern wrote:Zoara wrote:2/3 młodych ludzi (18-29 lat) zagłosowało na PIS, KUKIZA i KORWINA. DWIE TRZECIE. Wasze pokolenie.
Wstyd mi za moje pokolenie. Zamiast wybrać mądrze to wybrali PiS by dopiec PO, a nie z zyskiem dla siebie.
Nie wiem skąd wy to bierzecie albo moje miasto jednak jest normalne.. Z tego co zauważyłam to młodzież głosowała na te mniejsze ugrupowania, a starsi na PiS więc już sama nie wiem komu wierzyć.
Myślę że nie na tym opierają się preferencje wyborcze Polaków, " Żeby komuś dopiec". Czy PiS jest najgorszym wyborem, absolutnie nie! Ja akurat na PiS głosowałem, a bardziej na ludzi z mego okręgu wyborczego, którzy działają tam dość długi czas i to z imponującymi efektami. Zresztą niektóre postulaty PiS nie są wcale takie głupie.