Walerian von Moscow wrote:Chciałem odejść raz na zawsze ale mój kolega mie przekonał byl został w V-Świecie i bym spróbował jeszcze raz swoich sił.
To jest ten sam słynny kolega, co zna linki do tych wszystkich filmów?

Walerian von Moscow wrote:Chciałem odejść raz na zawsze ale mój kolega mie przekonał byl został w V-Świecie i bym spróbował jeszcze raz swoich sił.
John Rasmusen wrote:Walerian von Moscow wrote:Chciałem odejść raz na zawsze ale mój kolega mie przekonał byl został w V-Świecie i bym spróbował jeszcze raz swoich sił.
Wespucci wrote:Do jakich filmów wicehrabio Rasmusen?! Ogólnie witam nowego-starego mieszkańca. Polecam używać w ogóle/więcej przecinków (niepotrzebne skreślić).
Walerian von Moscow wrote:John Rasmusen wrote:Walerian von Moscow wrote:Chciałem odejść raz na zawsze ale mój kolega mie przekonał byl został w V-Świecie i bym spróbował jeszcze raz swoich sił.
No
Walerian von Moscow wrote:Siema Sarmaci to ja DjkCezarowcy choć już raczej teraz Walerian von Moscow wiem że nie raz robiłem głupie rzeczy które was wkurzały ale zrozumiałem że byłem debilem i chciałbym wszystkich was tu przeprosić i spróbować jeszcze raz życia wśród was.