Witam serdecznie wszystkich Sarmatów
Forum rules
Po zamieszkaniu w Księstwie Sarmacji uważnie przeczytaj poradniki oraz zmień domyślną nazwę użytkownika na forum, ustaw sobie podpis oraz awatar.
Po zamieszkaniu w Księstwie Sarmacji uważnie przeczytaj poradniki oraz zmień domyślną nazwę użytkownika na forum, ustaw sobie podpis oraz awatar.
Witam serdecznie wszystkich Sarmatów
Na początku chciałbym się przywitać wiec witam się ze wszystkimi mieszkańcami Księstwa Sarmacji jestem tu nowy nikogo jeszcze nie znam ale chętnie poznam ciekawych ludzi z humorem kreatywnością i z ciekawymi zainteresowaniami ale gdzie moje maniery nazywam się Friedrich Von Schröder-Schulte zamieszkałem w Złotym Grodzie do księstwa trafiłem przez moje zainteresowania historią i polityką interesuje mnie mikronacje i państwa wirtualne mam 17 lat w prawdziwym życiu chciałbym dołączyć do wojska lub do jakieś partii i wejść do władz samorządowej lub innej
Friedrich Von Schröder-Schulte
Re: Witam serdecznie wszystkich Sarmatów
Witam serdecznie i gratuluję wyboru złotego Grodu.
Po pierwsze, polecam popracować nad interpunkcją.
Po pierwsze, polecam popracować nad interpunkcją.
[right][img]http://img.sarmacja.org/thumbs/normal/X0U1o9Wb.png[/img][/right] | (—) Vladimir ik Lihtenštán [size=85]rex sepulcrorum, palatyn Lichtensteinu, baronet Królestwa Nowej Teutonii, arcysenator Złotego Grodu i Teutonii, diuk Abvienolheimu i hrabia Tselebormu,[/size] |
dziękuje bardzo panu Vladimirowi za mile powitanie dziękuje też za te gratulacje nad miejscem zamieszkania. Długo myślałem widzę że wybór był trafny i jeszcze podziękowania za rade w sprawie interpunkcji. Mam z tym małe problemy ale z czasem się to pewnie poprawi
Witam, gdyby potrzebował pan pomocy to jestem do pańskiej dyspozycji (oczywiście jako najemnik muszę mieć za co jeść ale o cenie porozmawiamy przy sarmackim piwku).
Co do partii to aktualnie może być z tym problem bo są tylko komitety powstające tylko na czas wyborów.
Natomias co do wojska to zapewne wkrótce ktoś się z panem skontaktuje.
Co do partii to aktualnie może być z tym problem bo są tylko komitety powstające tylko na czas wyborów.
Natomias co do wojska to zapewne wkrótce ktoś się z panem skontaktuje.
dziękuje bardzo panu Vulpisowi za mile powitanie dziękuje też za pomocne rady na pewno skorzystam. i dzięki za ofertę pomocy w razie problemów na pewno skorzystam oczywiście za opłatą bo pana szanuje i wiem że się dogadamy w razie ploblemu
- Julian FER
Serdecznie Witam!
Zapraszam do odwiedzin wszystkich naszych czterech wspólnot, z których każda ma coś innego do zaoferowania. Życzę udanego zwiedzania
Zapraszam do odwiedzin wszystkich naszych czterech wspólnot, z których każda ma coś innego do zaoferowania. Życzę udanego zwiedzania

(-) Julian diuk Fer at Atera
kpt. rez. KSZ
kpt. rez. KSZ
- Tomasz Liberi
- Gadu-Gadu: 0
Szanowny Mieszkańcu!
Zapraszam do odwiedzin baridajczyków. Niezmiernie miło mi będzie gościć w Królestwie Baridasu. Jeśli Szanowny Pan zechciał by złożyć wizytę w Baridasie to jestem do dyspozycji. Przy okazji proponuję zapoznać się z podstawowymi informacjami związanymi z działalnością naszego monarchofaszystowskiego kraju:
- tytulatura baridajska,
- informacje podstawowe o Baridasie,
- Królewskie Miasto Almera,
- Ciuad de Bravo,
polecam również artykuły w "Heroldzie".
W razie ewentualnych pytań proszę o kontakt poprzez Pocztę Konną.
Zapraszam do odwiedzin baridajczyków. Niezmiernie miło mi będzie gościć w Królestwie Baridasu. Jeśli Szanowny Pan zechciał by złożyć wizytę w Baridasie to jestem do dyspozycji. Przy okazji proponuję zapoznać się z podstawowymi informacjami związanymi z działalnością naszego monarchofaszystowskiego kraju:
- tytulatura baridajska,
- informacje podstawowe o Baridasie,
- Królewskie Miasto Almera,
- Ciuad de Bravo,
polecam również artykuły w "Heroldzie".
W razie ewentualnych pytań proszę o kontakt poprzez Pocztę Konną.
Życzę miłego pobytu.
(—) Tomasz hrabia Liberi
Pretor
(—) Tomasz hrabia Liberi
Pretor
gen.bryg. Tomasz Liberi
Komendant Książęcej Żandarmerii Wojskowej
dziękuje bardzo panu Julianowi FER za mile powitanie dziękuje za propozycje ciekawego zwiedzania na pewno skożystam
- Tomasz Liberi
- Gadu-Gadu: 0
Witaj w Sarmacji !!!
Jako Oficer Dyżurny Książęcych Sił Zbrojnych w imieniu wszystkich żołnierzy mam zaszczyt zaprosić Cię w nasze szeregi - gdybyś jednak chciał zostać i związać z nami na dłużej.

Przydatne linki:
Książęce Siły Zbrojne
Poradnik Rekruta
Wniosek o przyjęcie w poczet Rekrutów KSZ
(-) mjr Tomasz Liberi
Oficer Dyżurny
Oficer Dyżurny
gen.bryg. Tomasz Liberi
Witaj!
Niezmiernie miło mi jest przyłączyć się do powitania w naszych progach. Miłego pobytu
Niezmiernie miło mi jest przyłączyć się do powitania w naszych progach. Miłego pobytu

Z wyrazami szacunku,
(-) Laurẽt Gedeon I
(-) Laurẽt Gedeon I