Witam serdecznie wszystkich Sarmatów
Forum rules
Po zamieszkaniu w Księstwie Sarmacji uważnie przeczytaj poradniki oraz zmień domyślną nazwę użytkownika na forum, ustaw sobie podpis oraz awatar.
Po zamieszkaniu w Księstwie Sarmacji uważnie przeczytaj poradniki oraz zmień domyślną nazwę użytkownika na forum, ustaw sobie podpis oraz awatar.
Re: Witam serdecznie wszystkich Sarmatów
dziękuje serdecznie panu Laurencjuszowi i pobyt na pewno będzie miły 

Friedrich Von Schröder-Schulte
dzięki wiem że supcio

widzę że kolega też z tej miejscowości
miło poznać sąsiada

widzę że kolega też z tej miejscowości
miło poznać sąsiada

Friedrich Von Schröder-Schulte
Witam w Księstwie Sarmacji 
Wiele osób dla polityki do Sarmacji przyszło. Z pewnością partii znajdzie Pan u nas sporo. W Sarmacji wciąż tworzymy historię, tę przedinternetową. Więc jeśli interesuje się Pan historią, to może uda się to "przełożyć" na Sarmację i wspomóc sarmackich historyków. Co do wojska, to do KSZ można się od razu zgłaszać, do czego zresztą serdecznie zapraszam.
Zapraszam do wszelkiej aktywności, a gdy pojawią się wątpliwości - proszę pytać; moja skrzynka pocztowa jest pojemna
Życzę miłej zabawy

Wiele osób dla polityki do Sarmacji przyszło. Z pewnością partii znajdzie Pan u nas sporo. W Sarmacji wciąż tworzymy historię, tę przedinternetową. Więc jeśli interesuje się Pan historią, to może uda się to "przełożyć" na Sarmację i wspomóc sarmackich historyków. Co do wojska, to do KSZ można się od razu zgłaszać, do czego zresztą serdecznie zapraszam.
Zapraszam do wszelkiej aktywności, a gdy pojawią się wątpliwości - proszę pytać; moja skrzynka pocztowa jest pojemna

Życzę miłej zabawy

Tomasz Ivo Hugo
Książę Senior, król-senior Baridasu
Książę Senior, król-senior Baridasu
- Niegosław___Sarewicz
Bądźże pozdrowion, o Friedrichu von Schröder-Schulte! Również zapraszam do aktywności, a zwłaszcza tej polegającej na uzupełnianiu wypowiedzi swych o brakujące przecinki i kropki.
/—/ dr net. Niegosław ob. Sarewicz
Ty też Bądźże pozdrowion o Salvadorze van der Saar. Dziękuje panu za miłe powitanie dzięki radę w sprawie kropek i przecinków na pewno skorzystam 

A ja do braku znaków się nie przyczepiam bo mamy wolność i pan może lubi pisać wiersze wolne bądź białe 

Nigrum Vulpis
Najemnik, pogromca smoków i innych kreatur.
Najemnik, pogromca smoków i innych kreatur.
Ja z tymi znakami to trochę problemów mam