Witam
Forum rules
Po zamieszkaniu w Księstwie Sarmacji uważnie przeczytaj poradniki oraz zmień domyślną nazwę użytkownika na forum, ustaw sobie podpis oraz awatar.
Po zamieszkaniu w Księstwie Sarmacji uważnie przeczytaj poradniki oraz zmień domyślną nazwę użytkownika na forum, ustaw sobie podpis oraz awatar.
Re: Witam
Witaj w Sarmacji !!!
Jako Pomocnik Oficera Dyżurnego Książęcych Sił Zbrojnych, w imieniu wszystkich żołnierzy mam zaszczyt zaprosić Cię w nasze szeregi - gdybyś jednak chciał zostać i związać z nami na dłużej.

Przydatne linki:
Książęce Siły Zbrojne
Poradnik Rekruta
Wniosek o przyjęcie w poczet Rekrutów KSZ
/-/ bosman Henryk Wespucci
Pomocnik Oficera Dyżurnego
Wespucci wrote:Witaj w Sarmacji !!!Jako Pomocnik Oficera Dyżurnego Książęcych Sił Zbrojnych, w imieniu wszystkich żołnierzy mam zaszczyt zaprosić Cię w nasze szeregi - gdybyś jednak chciał zostać i związać z nami na dłużej.
Przydatne linki:
Książęce Siły Zbrojne
Poradnik Rekruta
Wniosek o przyjęcie w poczet Rekrutów KSZ
Co do dojścia do wojska to bardzo chętnie. Była to jedna z pierwszych rzeczy jakie tu zrobiłem. Wypełniłem już wniosek i czekam na odpowiedź. Jeśli jest taka możliwość to chcę służyć w jednosce pancernej.
Pozdrawiam
- Tomasz Liberi
- Gadu-Gadu: 0
Szanowny Mieszkańcu!
Zapraszam do odwiedzin baridajczyków. Niezmiernie miło mi będzie gościć w Królestwie Baridasu. Jeśli Szanowny Pan zechciał by złożyć wizytę w Baridasie to jestem do dyspozycji. Przy okazji proponuję zapoznać się z podstawowymi informacjami związanymi z działalnością naszego monarchofaszystowskiego kraju:
- tytulatura baridajska,
- informacje podstawowe o Baridasie,
- Królewskie Miasto Almera,
- Ciuad de Bravo,
polecam również artykuły w "Heroldzie".
W razie ewentualnych pytań proszę o kontakt poprzez Pocztę Konną.
Zapraszam do odwiedzin baridajczyków. Niezmiernie miło mi będzie gościć w Królestwie Baridasu. Jeśli Szanowny Pan zechciał by złożyć wizytę w Baridasie to jestem do dyspozycji. Przy okazji proponuję zapoznać się z podstawowymi informacjami związanymi z działalnością naszego monarchofaszystowskiego kraju:
- tytulatura baridajska,
- informacje podstawowe o Baridasie,
- Królewskie Miasto Almera,
- Ciuad de Bravo,
polecam również artykuły w "Heroldzie".
W razie ewentualnych pytań proszę o kontakt poprzez Pocztę Konną.
Życzę miłego pobytu.
(—) Tomasz hrabia Liberi
Pretor
(—) Tomasz hrabia Liberi
Pretor
gen.bryg. Tomasz Liberi
Komendant Książęcej Żandarmerii Wojskowej
Komendant Książęcej Żandarmerii Wojskowej
Witam!
Pozdrawiam
Proszę się rozgościć w Księstwie Sarmacji, a na pewno znajdzie Pan tu wiele ciekawych miejsc. Życzę powodzenia w dalszych poszukiwaniach, bo widzę, że już je Pan rozpoczął 

Pozdrawiam
Z wyrazami szacunku,
(-) Laurẽt Gedeon I
(-) Laurẽt Gedeon I