Witam serdecznie wszystkich użytkowników forum, prznam się że liczę na w miarę ciepłe przyjęcie
Dziękuję wam bardzo za poświęconą mi chwilę uwagi;)
Witam!!
Forum rules
Po zamieszkaniu w Księstwie Sarmacji uważnie przeczytaj poradniki oraz zmień domyślną nazwę użytkownika na forum, ustaw sobie podpis oraz awatar.
Po zamieszkaniu w Księstwie Sarmacji uważnie przeczytaj poradniki oraz zmień domyślną nazwę użytkownika na forum, ustaw sobie podpis oraz awatar.
Re: Witam!!
Witamy w Sarmacji. Gdybyś miał/a jakieś pytania odnośnie życia tutaj, to jestem do dyspozycji przez pocztę koronną.
Nigrum Vulpis
Najemnik, pogromca smoków i innych kreatur.
Najemnik, pogromca smoków i innych kreatur.
- Tomasz Liberi
- Gadu-Gadu: 0
Szanowny Mieszkańcu!
Zapraszam do odwiedzin baridajczyków. Niezmiernie miło mi będzie gościć w Królestwie Baridasu. Jeśli Szanowny Pan zechciał by złożyć wizytę w Baridasie to jestem do dyspozycji. Przy okazji proponuję zapoznać się z podstawowymi informacjami związanymi z działalnością naszego monarchofaszystowskiego kraju:
- tytulatura baridajska,
- informacje podstawowe o Baridasie,
- Królewskie Miasto Almera,
- Ciuad de Bravo,
polecam również artykuły w "Heroldzie".
W razie ewentualnych pytań proszę o kontakt poprzez Pocztę Konną.
Zapraszam do odwiedzin baridajczyków. Niezmiernie miło mi będzie gościć w Królestwie Baridasu. Jeśli Szanowny Pan zechciał by złożyć wizytę w Baridasie to jestem do dyspozycji. Przy okazji proponuję zapoznać się z podstawowymi informacjami związanymi z działalnością naszego monarchofaszystowskiego kraju:
- tytulatura baridajska,
- informacje podstawowe o Baridasie,
- Królewskie Miasto Almera,
- Ciuad de Bravo,
polecam również artykuły w "Heroldzie".
W razie ewentualnych pytań proszę o kontakt poprzez Pocztę Konną.
Życzę miłego pobytu.
(—) Tomasz hrabia Liberi
Pretor
(—) Tomasz hrabia Liberi
Pretor
gen.bryg. Tomasz Liberi
Komendant Książęcej Żandarmerii Wojskowej
- Tomasz Liberi
- Gadu-Gadu: 0
Witaj w Sarmacji !!!
Jako Oficer Dyżurny Książęcych Sił Zbrojnych w imieniu wszystkich żołnierzy mam zaszczyt zaprosić Cię w nasze szeregi - gdybyś jednak chciał zostać i związać z nami na dłużej.

Przydatne linki:
Książęce Siły Zbrojne
Poradnik Rekruta
Wniosek o przyjęcie w poczet Rekrutów KSZ
(-) mjr Tomasz Liberi
Oficer Dyżurny
Oficer Dyżurny
gen.bryg. Tomasz Liberi
- Julian FER
Witaj Przybyszu 

Mam nadzieję, że spodoba Ci się w Księstwie Sarmacji i osiedlisz się na stałe w jednym z czterech samorządów. Zapraszam do odwiedzin każdej krainy
PS: miejsce zamieszkania możesz zawsze sobie zmienić jak odczekasz... dwa tygodnie

PS: miejsce zamieszkania możesz zawsze sobie zmienić jak odczekasz... dwa tygodnie
(-) Julian diuk Fer at Atera
kpt. rez. KSZ
kpt. rez. KSZ
Witam w Księstwie Sarmacji 
Ja co prawda jestem na wywczasach, ale jak wrócę, to już za późno pewnie będzie na powitanie.
Zapraszam przede do przedstawienia siebie, żebyśmy mogli pomóc w znalezieniu zajęcia.
Zapraszam także do wszelkiej aktywności, poznawania Księstwa, a gdy pojawią się wątpliwości - proszę pytać; moja skrzynka pocztowa jest pojemna
Życzę miłej zabawy

Ja co prawda jestem na wywczasach, ale jak wrócę, to już za późno pewnie będzie na powitanie.
Zapraszam przede do przedstawienia siebie, żebyśmy mogli pomóc w znalezieniu zajęcia.
Zapraszam także do wszelkiej aktywności, poznawania Księstwa, a gdy pojawią się wątpliwości - proszę pytać; moja skrzynka pocztowa jest pojemna

Życzę miłej zabawy

Tomasz Ivo Hugo
Książę Senior, król-senior Baridasu
Książę Senior, król-senior Baridasu