Witam
Forum rules
Po zamieszkaniu w Księstwie Sarmacji uważnie przeczytaj poradniki oraz zmień domyślną nazwę użytkownika na forum, ustaw sobie podpis oraz awatar.
Po zamieszkaniu w Księstwie Sarmacji uważnie przeczytaj poradniki oraz zmień domyślną nazwę użytkownika na forum, ustaw sobie podpis oraz awatar.
-
Witam
Nazywam się Vanis Tonev. Przybyłem do Sarmacji w dniu 06.09.2017r. Interesuję się wojskowością i mam nadzieję, że będę miło powitany. 

Vanis Tonev
Re: Witam
Witaj
Miło nam będzie cię gościć w naszych progach. Zapraszam przede wszystkim do Baridasu, (promować region w którym się mieszka trzeba ;p) a także do zadawania pytań. Obecnie mam mocno ograniczony czas, ale postaram się odpowiedzieć tak szybko jak tylko się będzie dało. Powodzenia w naszej zabawie, wierzę że dasz sobie radę oraz znajdziesz miejsce dla siebie. (Pewnie w KSZ, ale do KGB również zapraszam
)
Miło nam będzie cię gościć w naszych progach. Zapraszam przede wszystkim do Baridasu, (promować region w którym się mieszka trzeba ;p) a także do zadawania pytań. Obecnie mam mocno ograniczony czas, ale postaram się odpowiedzieć tak szybko jak tylko się będzie dało. Powodzenia w naszej zabawie, wierzę że dasz sobie radę oraz znajdziesz miejsce dla siebie. (Pewnie w KSZ, ale do KGB również zapraszam

- Tomasz Liberi
- Gadu-Gadu: 0
Szanowny Mieszkańcu!
Zapraszam do odwiedzin baridajczyków. Niezmiernie miło mi będzie gościć w Królestwie Baridasu. Jeśli Szanowny Pan zechciał by złożyć wizytę w Baridasie to jestem do dyspozycji. Przy okazji proponuję zapoznać się z podstawowymi informacjami związanymi z działalnością naszego monarchofaszystowskiego kraju:
- tytulatura baridajska,
- informacje podstawowe o Baridasie,
- Królewskie Miasto Almera,
- Ciuad de Bravo,
polecam również artykuły w "Heroldzie".
W razie ewentualnych pytań proszę o kontakt poprzez Pocztę Konną.
Zapraszam do odwiedzin baridajczyków. Niezmiernie miło mi będzie gościć w Królestwie Baridasu. Jeśli Szanowny Pan zechciał by złożyć wizytę w Baridasie to jestem do dyspozycji. Przy okazji proponuję zapoznać się z podstawowymi informacjami związanymi z działalnością naszego monarchofaszystowskiego kraju:
- tytulatura baridajska,
- informacje podstawowe o Baridasie,
- Królewskie Miasto Almera,
- Ciuad de Bravo,
polecam również artykuły w "Heroldzie".
W razie ewentualnych pytań proszę o kontakt poprzez Pocztę Konną.
Życzę miłego pobytu.
(—) Tomasz hrabia Liberi
Pretor
(—) Tomasz hrabia Liberi
Pretor
gen.bryg. Tomasz Liberi
Komendant Książęcej Żandarmerii Wojskowej
Komendant Książęcej Żandarmerii Wojskowej
- Julian FER
Witaj w Księstwie Sarmacji!
Mam nadzieję, że czujesz się miło powitany
Mam nadzieję, że czujesz się miło powitany

(-) Julian diuk Fer at Atera
kpt. rez. KSZ
kpt. rez. KSZ
Witam w Księstwie Sarmacji 
Skoro interesuje się Pan wojskowością, to serdecznie zapraszam do KSZ, można się od razu zgłaszać. Zachęcam jednak do przybliżenia nam siebie, żebyśmy nie tylko mogli lepiej Pana poznać, ale i doradzili czym tu jeszcze mógłby się Pan zajmować.
Zapraszam do wszelkiej aktywności, a gdy pojawią się wątpliwości - proszę pytać; moja skrzynka pocztowa jest pojemna
Życzę miłej zabawy

Skoro interesuje się Pan wojskowością, to serdecznie zapraszam do KSZ, można się od razu zgłaszać. Zachęcam jednak do przybliżenia nam siebie, żebyśmy nie tylko mogli lepiej Pana poznać, ale i doradzili czym tu jeszcze mógłby się Pan zajmować.
Zapraszam do wszelkiej aktywności, a gdy pojawią się wątpliwości - proszę pytać; moja skrzynka pocztowa jest pojemna

Życzę miłej zabawy

Tomasz Ivo Hugo
Książę Senior, król-senior Baridasu
Książę Senior, król-senior Baridasu
Witaj w Sarmacji !!!
Jako Oficer Dyżurny Książęcych Sił Zbrojnych w imieniu wszystkich żołnierzy mam zaszczyt zaprosić Cię w nasze szeregi - gdybyś jednak chciał zostać i związać z nami na dłużej.

Przydatne linki:
Książęce Siły Zbrojne
Poradnik Rekruta
Wniosek o przyjęcie w poczet Rekrutów KSZ
(-) mjr Laurencjusz MaHi at Atera
Oficer Dyżurny
Oficer Dyżurny
- Eradl
- Gadu-Gadu: 0
Siema, elo, część, siemanko 

por. Eradl Adrien Marcus Pius hr. da Firenza, wygnieciony muzyk, mag chaosu.
"A Gdy z ziemi chmielowej zebrano plony, prorok piąty rzucił szyszką chmielową w ocean, by sytych nakarmić a głodnych potępić." WK P1-7

"A Gdy z ziemi chmielowej zebrano plony, prorok piąty rzucił szyszką chmielową w ocean, by sytych nakarmić a głodnych potępić." WK P1-7