Witam wszystkich serdecznie!
Nazywam się Robert Kirloy. Ostatnimi czasami zainteresowałem się tematem mikronacji i w końcu trafiłem tutaj.
Moimi zainteresowaniami są literatura, informatyka i języki.
Pozdrawiam,
Robert Kirloy.
Witam!
Forum rules
Po zamieszkaniu w Księstwie Sarmacji uważnie przeczytaj poradniki oraz zmień domyślną nazwę użytkownika na forum, ustaw sobie podpis oraz awatar.
Po zamieszkaniu w Księstwie Sarmacji uważnie przeczytaj poradniki oraz zmień domyślną nazwę użytkownika na forum, ustaw sobie podpis oraz awatar.
- Bartek T. Czapka
- Gadu-Gadu: 0
Re: Witam!
Witaj w Sarmacji !!!
Jako Oficer Dyżurny Książęcych Sił Zbrojnych w imieniu wszystkich żołnierzy mam zaszczyt zaprosić Cię w nasze szeregi - gdybyś jednak chciał zostać i związać z nami na dłużej.

Przydatne linki:
Książęce Siły Zbrojne
Poradnik Rekruta
Wniosek o przyjęcie w poczet Rekrutów KSZ
(-) ppor. Bartłomiej Czapka
Oficer Dyżurny
Oficer Dyżurny
Podporucznik KSZ Bartłomiej Czapka
Komendant Wojskowej Komendy Uzupełnień
- Robert Kirloy
Bartek T. Czapka wrote:Witaj w Sarmacji !!!Jako Oficer Dyżurny Książęcych Sił Zbrojnych w imieniu wszystkich żołnierzy mam zaszczyt zaprosić Cię w nasze szeregi - gdybyś jednak chciał zostać i związać z nami na dłużej.
Przydatne linki:
Książęce Siły Zbrojne
Poradnik Rekruta
Wniosek o przyjęcie w poczet Rekrutów KSZ
(-) ppor. Bartłomiej Czapka
Oficer Dyżurny
Dziękuje za propozycję.
- Bartek T. Czapka
Zapraszamy serdecznie 

Podporucznik KSZ Bartłomiej Czapka
Serdecznie Witam!
Proszę się u nas rozejrzeć, a znajdzie Pan coś ciekawego dla siebie
Proszę się u nas rozejrzeć, a znajdzie Pan coś ciekawego dla siebie

Z wyrazami szacunku,
(-) Laurẽt Gedeon I
(-) Laurẽt Gedeon I
- Eradl
witaj siema i ten tego... rozgość się 

por. Eradl Adrien Marcus Pius hr. da Firenza, wygnieciony muzyk, mag chaosu.
"A Gdy z ziemi chmielowej zebrano plony, prorok piąty rzucił szyszką chmielową w ocean, by sytych nakarmić a głodnych potępić." WK P1-7

"A Gdy z ziemi chmielowej zebrano plony, prorok piąty rzucił szyszką chmielową w ocean, by sytych nakarmić a głodnych potępić." WK P1-7

Witam w Księstwie Sarmacji 
A cóż to spowodowało, że zainteresował się Pan mikronacjami? Co w nich najbardziej Pana zainteresowało? Informatyków zawsze potrzeba w Sarmacji, mikronacjach, więc myślę, że nie zabraknie Panu zajęcia.
Zapraszam do wszelkiej aktywności, a gdy pojawią się wątpliwości - proszę pytać; moja skrzynka pocztowa jest pojemna
Życzę miłej zabawy

A cóż to spowodowało, że zainteresował się Pan mikronacjami? Co w nich najbardziej Pana zainteresowało? Informatyków zawsze potrzeba w Sarmacji, mikronacjach, więc myślę, że nie zabraknie Panu zajęcia.
Zapraszam do wszelkiej aktywności, a gdy pojawią się wątpliwości - proszę pytać; moja skrzynka pocztowa jest pojemna

Życzę miłej zabawy

Tomasz Ivo Hugo
Książę Senior, król-senior Baridasu
Książę Senior, król-senior Baridasu