Czołem!
Wszyscy żołnierze w stopniu Marynarza oraz Starszego marynarza stawić się mają w moim biurze (najlepiej GG) od dnia 8 do 11 października włącznie celem odbycia rozmowy służącej rozpoznaniu oraz przygotowaniu do rozdzielenia zadań po zakończeniu rozmów.
Do tej pory czuliście się jak na wakacjach - czas jednak na zmiany! Stawienie się na rozmowę proszę potraktować jako gotowość do działań!
Wszyscy żołnierze w stopniu Marynarza oraz Starszego marynarza stawić się mają w moim biurze (najlepiej GG) od dnia 8 do 11 października włącznie celem odbycia rozmowy służącej rozpoznaniu oraz przygotowaniu do rozdzielenia zadań po zakończeniu rozmów.
Do tej pory czuliście się jak na wakacjach - czas jednak na zmiany! Stawienie się na rozmowę proszę potraktować jako gotowość do działań!
W tym miejscu do dnia 7 października włącznie czekam na potwierdzenie informacji otrzymanych powyżej.
Aktualny wykaz aktywnych żołnierzy w stopniu mar. i st. mar:
st. mar. MACHIAVELLI Lorenzo
st. mar. WIŚNICKI Wojciech
mar. CHOJNACKI DE RUTH Ignacy
mar. DE SAGRE Lanigiria
st. mar. WIŚNICKI Wojciech
mar. CHOJNACKI DE RUTH Ignacy
mar. DE SAGRE Lanigiria
Z uwagi na pracę oraz sprawy ślubne aż do 20-któregoś października moja aktywność będzie niestety obniżona. Miałem nadzieję na trochę więcej czasu, jednak ślub, praca i kilka innych pomniejszych zajęć skutecznie ten czas mi odebrały. Tak czy inaczej, w miarę wolnego czasu postaram się być widocznym.