Mniejsza aktywność
Mniejsza aktywność
Drodzy,
dziś przychodzę do Was z krótką informacją. W związku z uszkodzeniem sprzętu teleinformatycznego, umożliwiającego mi swobodne poruszanie się w infrastrukturze teutońsko-sarmackiej, moja aktywność w najbliższych dniach będzie widocznie mniejsza.
Będę w stanie zajmować się rzeczami codziennymi, problem natomiast będę miał z kontynuowaniem innych projektów. Dostęp do infrastruktury Teutonii (strona i serwer) mam na ten moment wyłącznie z telefonu komórkowego. Proszę o zrozumienie, a Lady Koadiutor o wsparcie.
W razie czego komunikacja ze mną powinna przebiegać bez przeszkód.
dziś przychodzę do Was z krótką informacją. W związku z uszkodzeniem sprzętu teleinformatycznego, umożliwiającego mi swobodne poruszanie się w infrastrukturze teutońsko-sarmackiej, moja aktywność w najbliższych dniach będzie widocznie mniejsza.
Będę w stanie zajmować się rzeczami codziennymi, problem natomiast będę miał z kontynuowaniem innych projektów. Dostęp do infrastruktury Teutonii (strona i serwer) mam na ten moment wyłącznie z telefonu komórkowego. Proszę o zrozumienie, a Lady Koadiutor o wsparcie.
W razie czego komunikacja ze mną powinna przebiegać bez przeszkód.
Andrzej Fryderyk
Książę Sarmacji
Książę Sarmacji
Re: Mniejsza aktywność
Jak widać, wrogowie Teutonii nie śpią.
[right][img]http://img.sarmacja.org/thumbs/normal/X0U1o9Wb.png[/img][/right] | (—) Vladimir ik Lihtenštán [size=85]rex sepulcrorum, palatyn Lichtensteinu, baronet Królestwa Nowej Teutonii, arcysenator Złotego Grodu i Teutonii, diuk Abvienolheimu i hrabia Tselebormu,[/size] |
- AJ Piastowski
- Gadu-Gadu: 0
Nie będzie sprzęt teleinformatyczny pluł nam w twarz!
(–) Albert diuk Felimi-Liderski
- Patryk Vindsor
Coś mi się wydaje że to atak terrorystyczny na sprzęt teleinformatyczny w zamierzonym celu 

Patryk Vindsor

- Hetman_Gotfryd
- Gadu-Gadu: 0
Tragiczna to sytuacja kiedy dopada nas ten złośliwy wirus niemocy...Na szczęście jak pokazuje życie, idzie z nim skutecznie walczyć 

Gotfryd Slavik de Ruth
HETMAN WIELKI KSZ
h.Czarna Lilia
Palatyn Ruhnhoff
Naturegráfa ik Brandiš Mooa
Diuk Kamiennego Brzegu
Rektor Teutońskiego Instytutu Historii

HETMAN WIELKI KSZ
h.Czarna Lilia
Palatyn Ruhnhoff
Naturegráfa ik Brandiš Mooa
Diuk Kamiennego Brzegu
Rektor Teutońskiego Instytutu Historii

Z powodu profesjonalizmu serwisu, moja mniejsza obecność się przedłuża. I tak naprawdę nie wiem kiedy będę miał swoj sprzęt.
Andrzej Fryderyk
Książę Sarmacji
Książę Sarmacji
Spokojnie, Wasza Królewska Wysokość, nic ciekawego nie ominie WKW.
[right][img]http://img.sarmacja.org/thumbs/normal/X0U1o9Wb.png[/img][/right] | (—) Vladimir ik Lihtenštán [size=85]rex sepulcrorum, palatyn Lichtensteinu, baronet Królestwa Nowej Teutonii, arcysenator Złotego Grodu i Teutonii, diuk Abvienolheimu i hrabia Tselebormu,[/size] |
- Joanna Izabela